Facebook Pixel Super League: Οι νέες αποδόσεις για τον πρωταθλητή Ελλάδος
| 2022-09-16 15:41:00

Τα... έφερε τούμπα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός - "Ξέφυγε" από ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ο ΠΑΟ - Πισογύρισμα για Άρη

Τα... έφερε τούμπα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός - "Ξέφυγε" από ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ο ΠΑΟ - Πισογύρισμα για Άρη

Οι τελευταίες αλλαγές στο στοιχηματικό κομμάτι της Σούπερ Λιγκ!

Τις τελευταίες ημέρες έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα, μιας και ολοκληρώνεται σιγά σιγά η μεταγραφική περίοδος, με τον... πρωταθλητή μεταγραφών να είναι δεδομένα ο Ολυμπιακός, ο οποίος μεταξύ άλλων έφερε μέσα σε λίγες ημέρες στην Ελλάδα τους Χάμες Ροντρίγκες και Μαρσέλο!

Η ομάδα του Πειραιά μάλιστα είχε φτάσει να δίνεται σε αποδόσεις διπλασιασμού για το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια, ωστόσο με το μεταγραφικό της ντεμαράζ έπεσε ξανά στο 1.85. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει και ειδικό στοίχημα για να μην το κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, αλλά οποιαδήποτε άλλη ομάδα, το οποίο κοστολογείται στο 1.75,

Πάντως η ομάδα του Κορμπεράν βρίσκεται ήδη στο -4 από τον Παναθηναϊκό και η αλήθεια είναι ότι έχουν δημιουργηθεί εύλογα ερωτήματα για το πότε θα προλάβει η ομάδα να δέσει, την ώρα που ο προπονητής δεν... πείθει. Από εκεί και πέρα από την ημέρα που ο Παναθηναϊκός έκανε το ξεπεταγμά του βρίσκεται σταθερά στη δεύτερη θέση των φαβορί, αφού δίνεται στο 3.50 για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια και ενώ έχει ήδη ξεφύγει από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό ενόψει της συνέχειας, εκμεταλλευόμενος και το βατό του πρόγραμμα στην εκκίνηση. Το σύνολο του Γιοβάνοβιτς κόντρα και στο ότι υπήρχε στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα εν τέλει έκλεισε και 2 χαφ που του δίνουν βάθος στο ρόστερ του και σίγουρα πατάει αρκετά καλά ενόψει της συνέχειας.

Από εκεί και πέρα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ... βράζουν σταθερά στο ίδιο καζάνι, μιας και κοστολογούνται στο 8.00 και έχουν μαζί τη θέση του τρίτου φαβορί. Ο ΠΑΟΚ πάντως είναι η μόνη ομάδα με... μηδενική κίνηση στις μεταγραφές τις τελευταίες ημέρες, κάτι που προκάλεσε ερωτήματα, ενώ η ΑΕΚ έκλεισε σημαντικά κενά στο ρόστερ της, κυρίως με τη μεταγραφή του Σιντιμπέ, ωστόσο και η Ένωση αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Τέλος, ο Άρης έχει φτάσει να δίνει 40.00, από εκεί που έδινε 15.00 μετά την πρεμιέρα και ενώ αναμένεται να τον προπονήσει ο Πάρντιου! Δύσκολα η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μπορέσει να κάνει πρωταθλητισμό, εάν και θα εξαρτηθούν πολλά από το αποτέλεσμα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags