Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ταμείο με 6.00 απόδοση στη Σούπερ Λιγκ - Πρόβλεψη για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-17 12:44:00

Ταμείο με 6.00 απόδοση στη Σούπερ Λιγκ - Πρόβλεψη για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό - Αυτός θα σκοράρει!

Ταμείο με 6.00 απόδοση στη Σούπερ Λιγκ - Πρόβλεψη για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό - Αυτός θα σκοράρει!

Βρήκαμε τα καλύτερα σημεία της ημέρας από το ελληνικό πρωτάθλημα και τρόπο για να πληρωθείτε εύκολα και καλά!
 

Το sportdog.gr επανέρχεται με στοιχηματικές προτάσεις από την πολυαγαπημένη μας Σούπερ Λιγκ και εστιάζουμε στα τρία ματς του Σαββάτου.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τη Λαμία το βράδυ του Σαββάτου και η αλήθεια είναι πως η απόδοση του άσου είναι αρκετά ελκυστική για μια ομάδα που δείχνει ότι έχει το εύκολο γκολ και σίγουρα στο 1.80 έχει αξία! Εξάλλου, οι Περιστεριώτες με ΟΦΗ και Ιωνικό που είναι ομάδες... ισάξιες με τη Λαμία, έβαλε συνολικά 7 γκολ! Σίγουρα η Λαμία θα παίξει πιο κλειστά, ωστόσο το σύνολο του Κόουλμαν πιστεύουμε πως θα μπορέσει να βρει έστω το ένα γκολ της νίκης! 

Συνεχίζουμε με το Παναιτωλικός - ΑΕΚ της ίδιας ημέρας, στο οποίο το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται αναμφίβολα στα γκολ! Η ομάδα του Αγρινίου έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην αρχή της Λίγκας, μιας και βρίσκεται στην 4η θέση, ενώ και ο Νίκος Καρέλης έχει κάνει τρομερή εκκίνηση σκοράροντας σε τρια σερί ματς. Για αυτό τον λόγο πιστεύουμε ότι οι δύο ομάδες θα βρουν από ένα γκολ και θα μας πληρώσουν το goal/goal που υπερδιπλασιάζει το ποντάρισμά μας. Ούτως ή άλλως η ΑΕΚ δεν μπορούμε να πούμε πως πείθει αμυντικά για την σταθερότητά της, πόσο μάλλον σε μια δύσκολη έδρα. Για όσους κυνηγούν... τα στατιστικά, το να σκοράρει για 4η σερί αγωνιστική ο Νίκος Καρέλης πληρώνει στο 4.35!

Κλείνουμε με ένα ακόμη ματς του Σαββάτου που είναι το Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα! Οι πράσινοι πήραν νίκη στο όριο με τον Ιωνικό, τον Λεβαδειακό και την ΑΕΚ και πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα για να πάρουν μια ευρεία εντός έδρας νίκη κόντρα σε μια ομάδα που δέχεται σταθερά γκολ σε κάθε αγωνιστική. Στο πράσινο στρατόπεδο θέλουν να στείλουν μήνυμα ότι δεν πτοούνται από τίποτα και να κάνουν το 5/5! Εάν το καταφέρουν και με νίκη με over 1.5 θα πληρώσουν και την επιλογή μας στο 1.62!

Η συνολική απόδοση της τριάδας προσφέρεται στο 6.03.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags