Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Οι αποδόσεις για να κατακτήσει το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος
Μπάσκετ
| 2022-09-19 22:56:00

Προκαλούν οι αποδόσεις για τον Παναθηναϊκό στο "Παύλος Γιαννακόπουλος" - Ευκαιρία για κέρδη

Προκαλούν οι αποδόσεις για τον Παναθηναϊκό στο "Παύλος Γιαννακόπουλος" - Ευκαιρία για κέρδη

Στα ύψη η νίκη για τους Πράσινους.

Παναθηναϊκός: Το διήμερο 23 - 24 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενηθεί φέτος, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, το 4ο διεθνές τουρνουά μπάσκετ «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Στη διοργάνωση θα λάβουν φυσικά ο Παναθηναϊκός, ως διοργανωτής, καθώς και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Αναντολού Εφές και η Αρμάνι Μιλάνου, που θα τιμήσουν τη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του συλλόγου.

Τι λένε οι μπουκ

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να αναμένεται να αγωνιστεί εντός έδρας σε τουρνουά που έχει δημιουργήσει η ΚΑΕ, ωστόσο οι μπουκ θεωρούν πως είναι το 4ο φαβορί για να κατακτήσει το συγκεκριμένο τουρνουά... Για την ακρίβεια το πρώτο φαβορί είναι η Εφές που δεν θα έχει δεδομένα στη διάθεσή  της τον Σέιν Λάρκιν, λόγω τραυματισμού και προσφέρεται στο 2.35. Δεύτερο φαβορί είναι η Αρμάνι Μιλάνο που προσφέρεται στο 3.50, ενώ η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Κάτας που δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Λορέντζο Μπράουν προσφέρεται στο 4.50. Όσον αφορά το σύνολο του Ράντονιτς προσφέρεται στο τεράστιο 5.50!

Η ανακοίνωση για τη διοργάνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 4ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Συλλόγου, το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου 2022 στο ΟΑΚΑ.

Τέσσερις μεγάλες «δυνάμεις» του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα δώσουν το «παρών» στο μεγάλο ραντεβού, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού, του ανθρώπου που εκτόξευσε το «τριφύλλι» στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση έξι Πρωταθλημάτων Ευρώπης, δεκατριών Πρωταθλημάτων Ελλάδας, εννέα Κυπέλλων Ελλάδας και ενός διηπειρωτικού Κυπέλλου, καθιστώντας τον γνωστό στα πέρατα του κόσμου.

Καθ’ όλη την πορεία του στον Παναθηναϊκό είδε τεράστια ονόματα του αθλήματος αλλά και κορυφαίους Έλληνες αθλητές να κάθονται στον πάγκο και να φορούν τη φανέλα της ομάδας. Δεν είναι τυχαίο πως όλοι τους έτρεφαν τεράστιο σεβασμό και αγάπη για τον Παύλο, που πρώτα λειτουργούσε ως «πατέρας» και μετά ως πρόεδρος και παράγοντας.

Οι Maccabi Playtika Tel Aviv, Anadolu Efes και EA7 Emporio Armani Milan ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου θα βρεθούν στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στο σπουδαίο αυτό τουρνουά, το οποίο έχει γίνει πλέον θεσμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει μεγάλη ανακοίνωση στο "Παύλος Γιαννακόπουλος" - Προχωράει deal τριών εκατομμυρίων ο ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags