Facebook Pixel Super League: Περνάει αλώβητος ο ΠΑΟ από την Τούμπα, ζόρια για Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-02 10:30:00

Περνάει αλώβητος ο Παναθηναϊκός από την Τούμπα, ζόρια για Ολυμπιακό

Sportdog Team
Περνάει αλώβητος ο Παναθηναϊκός από την Τούμπα, ζόρια για Ολυμπιακό

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Η αγωνιστική δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφει μετά από τη διακοπή των εθνικών και η αλήθεια είναι ότι το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι έντονο! Πάντως, το Σάββατο το ενδιαφέρον δεν ήταν τόσο... έντονο, μιας και υπήρχε μόνο το... αδιάφορο στοιχηματικά Λαμία-Λεβαδειακός.

Ξεκινάμε αναμφίβολα από το ματς της αγωνιστικής, όπου αυτό δεν είναι άλλο από το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και στο οποίο οι μπουκ έχουν ισορροπήσει αρκετά τα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει βαθμό μέχρι στιγμής και βρίσκεται στο +4 από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος καίγεται για τη νίκη.

Η αλήθεια είναι ότι η Τούμπα θα είναι κατάμεστη, ωστόσο πιστεύουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα φύγει αλώβητος από τη συγκεκριμένη έδρα και για αυτό θα επιλέξουμε το τίμιο 1.60 στο Χ2! Από εκεί και πέρα αρκετός κόσμος θα περιμένει πιθανό... επιθετικό ξεμπούκωμα του Ολυμπιακού, ωστόσο το ενδεχόμενο να δούμε τουλάχιστον 3 γκολ δίνεται στο 1.95.

Με δεδομένο πως ο Ατρόμητος βρίσκει δίχτυα και δεν έχει να χάσει κάτι, αλλά και τις απουσίες στην ερυθρόλευκη άμυνα θα πάμε με το αμφίσκορο που πληρώνει στο 2.50! Τέλος, αρκετό ενδιαφέρον προκύπτει και στο Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ, μιας και πιστεύουμε πως οι Αρκάδες είναι καλύτερη ομάδα και ο άσος διπλασιάζει το ποντάρισμα μας, κάτι που είναι αρκετά τίμιο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags