Facebook Pixel Super League: Οι αποδόσεις για τον πρώτο σκόρερ
| 2022-09-30 15:08:00

"Εμφύλιος" μεταξύ Σπόραρ και Αϊτόρ - Σφήνα ο Γκρέι - Πληρώνουν καλά Ελ Αραμπί και Αραούχο

Sportdog Team
"Εμφύλιος" μεταξύ Σπόραρ και Αϊτόρ - Σφήνα ο Γκρέι - Πληρώνουν καλά Ελ Αραμπί και Αραούχο

Το πρωτάθλημα ξεκινάει ξανά και το ενδιαφέρον εστιάζεται και στη μάχη του πρώτου σκόρερ.

Όσο κυλούν οι αγωνιστικές τόσο θα αυξάνεται και το ενδιαφέρον για τη μάχη του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα της Super League.

Μια μάχη στην οποία βάσει των μπουκ το ξεκάθαρο φαβορί είναι εδώ και αρκετό καιρό ο Σπόραρ!

Ο φορ του Παναθηναϊκού που έχει προλάβει να σημειώσει 5 γκολ, δίνεται στο 3.50, ενώ με τα τωρινά δεδομένα από κοντά βρίσκεται ο Γκρέι, αλλά στο 7.50! Ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της Super League που δεν είναι άλλος από τον Αϊτόρ δίνεται πλέον στο 8.00 από το αρχικό 100, μιας και σημείωσε χατ τρικ ενάντια στον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον έχει πατήσει στην κορυφή με 5 γκολ.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Αραούχο και Ελ Αραμπί που βρίσκονται σταθερά στα 2 γκολ και πληρώνουν 10 φορές τα λεφτά μας, ενώ έχει πέσει αισθητά και η απόδοση του Λιβάι Γκαρσία, από τη στιγμή που σημείωσε ένα γκολ και που θα χρησιμοποιείται σταθερά ως στράικερ.

Από εκεί και πέρα μένει να δούμε και τι ρόλο θα έχει στην ΑΕΚ ο Φαν Βέερτ, αλλά και στον Ολυμπιακό ο Μπακαμπού, ενώ ο πρώτος Έλληνας σκόρερ που είναι ο Νίκος Καρέλης προσφέρεται στο εξαιρετικά υψηλό 25, με δεδομένο πως ήδη έχει βάλει 3 γκολ στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, το πρώτο του φαβορί είναι ο Κούρτιτς των 2 γκολ που προσφέρεται και αυτός στο 25.00, ενώ ακολουθεί ο Ολιβέιρα στο 30.00.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags