Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ειδικά παικτών Ευρωλίγκας
Μπάσκετ
| 2022-10-06 16:35:00

Ξεχωρίζουν Γκριγκόνις και Παπαγιάννης στον φετινό Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Ξεχωρίζουν Γκριγκόνις και Παπαγιάννης στον φετινό Παναθηναϊκό

Οι αποδόσεις των μπουκ δείχνουν ως μεγάλα φαβορί τους Γκριγκόνις και Παπαγιάννη στον Παναθηναϊκό!

Στον Παναθηναϊκό προετοιμάζονται για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περίοδου στην Ευρωλίγκα και όπως είναι λογικό οι μπουκ έχουν ήδη βγάλει αποδόσεις για τους παίκτες της ομάδας και το ποιος θα κάνει τι... μέσα στον σύλλογο!

Όσον αφορά στην βασική αγορά που δεν είναι άλλη από αυτή του τοπ σκόρερ, θα λέγαμε πως στο κάδρο βρίσκονται 6 παίκτες! Ο Γκριγκόνις που είναι το απόλυτο φαβορί στο 2.00, ο Ντέρικ Γουίλιαμς που ακολουθεί στο 2.70, ο Γιώργος Παπαγιάννης που βρίσκεται στο 3.00 και από εκεί και πέρα βρίσκονται οι Γουόλτερες, Πονίτκα και Λι στο 5, στο 6 και στο 11.

Από εκεί και πέρα μια ενδιαφέρουσα στατιστική είναι αυτή των ριμπάουντ, εκεί που θα λέγαμε ότι ο Παπαγιάννης είναι... χωρίς αντίπαλο! Ο Έλληνας σέντερ δίνει 1.008, ενώ ακολουθεί ο Πονίτκα στο 4.80 και όλοι οι άλλοι δίνουν από 15 και πάνω.

Τέλος, όσον αφορά στις ασίστ τα φαβορί είανι οι Νέιτ Γουόλτερες και Ματέους Πονίτκα στο 1.50 και στο 2.20 αντίστοιχα, ενώ από κοντά είναι οι Παρίς Λι και Γκριγκόνις στο 4.30 και το 5.70 αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags