Facebook Pixel ΑΕΚ: Οι αποδόσεις για το πρώτο της ματς στο νέο της γήπεδο
| 2022-10-03 15:20:00

Οι αποδόσεις με τις οποίες μπαίνει στο νέο της γήπεδο η ΑΕΚ - Ευκαιρία με Μάνταλο

Sportdog Team
Οι αποδόσεις με τις οποίες μπαίνει στο νέο της γήπεδο η ΑΕΚ - Ευκαιρία με Μάνταλο

Η Ένωση επιστρέφει στην ιστορική της έδρα μετά από αρκετά χρόνια!

Η ώρα του πρώτου αγώνα της ΑΕΚ στην OPAP ARENA έφτασε. Μετά τη λαμπρή εκδήλωση των εγκαινίων την Παρασκευή, η ΑΕΚ δίνει απόψε το πρώτο ματς στο υπερσύγχρονο νέο γήπεδό της.

Στις 20:00 αρχίζει ο αγώνας ΑΕΚ-Ιωνικός στην κατάμεστη OPAP ARENA. Με νίκη η ΑΕΚ ανεβαίνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Ιωνικός είναι ουραγός με 1 πόντο. 

Όπως είναι λογικό το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται στις αποδόσεις της αναμέτρησης, μιας ιστορικής αναμέτρησης. Η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε παρά να είναι το απόλυτο φαβορί για να κερδίσει το συγκεκριμένο ματς, μιας και προσφέρεται στο 1.20 για να πάρει το τρίποντο, την ώρα που η ισοπαλία και το διπλό του Ιωνικού δίνονται στο 6.10 και στο 16 αντίστοιχα! Από εκεί και πέρα το να δούμε τουλάχιστον 3 γκολ προσφέρεται στο 1.72, ενώ το ενδεχόμενο να έχουμε χαμηλό σκορ προσφέρεται στο 2.15.

Από εκεί και πέρα το να σκοράρει γκολ ο Σέρχιο Αραούχο προσφέρεται στο 2.15, το να βάλει γκολ ο Λιβάι στο 2.75, ενώ το να σκοράρει ο Πέτρος Μάνταλος δίνεται στο 3.60! Μένει να δούμε ποιος θα βάλει το πρώτο γκολ στο νέο γήπεδο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags