Facebook Pixel Στοίχημα - Champions League: Πάμε ταμείο με απόδοση στο 8.00 στο Champions League - Πληρώνουν Λεβαντόφσκι και Χάρι Κέιν
| 2022-10-04 16:03:00

Πάμε ταμείο με απόδοση στο 8.00 στο Champions League - Πληρώνουν Λεβαντόφσκι και Χάρι Κέιν

Του Ηλία Λιβάνιου
Πάμε ταμείο με απόδοση στο 8.00 στο Champions League - Πληρώνουν Λεβαντόφσκι και Χάρι Κέιν

Στοιχηματικές προτάσεις με αρκετό ενδιαφέρον στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Η αγωνιστική δράση στο Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και τα ματς που ξεχωρίζουν σήμερα είναι τα Ίντερ - Μπάρτσελονα και το Άγιαξ - Νάπολι!

Όσον αφορά το Ίντερ - Μπαρτσελόνα το διπλό προσφέρεται στο 1.85 και σίγουρα μπαίνει στο... στόχαστρο, μιας και είναι μια άκρως ικανοποιητική απόδοση με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και να σκοράρει κατά ριπάς. Μάλιστα, έχει αρκετό ενδιαφέρον και η απόδοση του να κερδίσει η Μπαρτσελόνα με γκολ του Λεβαντόφσκι που δίνεται στο 2.70. Αυτό έγινε μάλιστα και στο ματς με την Μαγιόρκα με την Μπαρτσελόνα να κερδίζει χάρη σε γκολ του Λεβαντόφσκι. 

Από εκεί και πέρα αρκετό ενδιαφέρον συγκεντρώνει και το διπλό της Ατλέτικο Μαδρίτης στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ, μιας και διπλασιάζει το ποντάρισμα μας με την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε να προέρχεται από άνετο διπλό στην έδρα της Σεβίλλης και να θέλει να καλύψει την ήττα από την Μπάγερ Λεβερκούζεν για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Τέλος, δεν γίνεται να αγνοήσουμε και το διπλό της Τότεναμ στο 2.10. Η αγγλική ομάδα πρέπει να καλύψει την ήττα από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μιας και πλέον βρίσκεται στην 2η θέση, ενώ θέλει να διασκεδάσει και τις εντυπώσεις μετά το 3-1 με το οποίο έχασε από την Άρσεναλ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags