Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: Οι αποδόσεις για το νικητή της διοργάνωσης
| 2022-10-21 13:25:00

"Εμφύλιος" στην Παρί για το Μουντιάλ - Το παλεύει ο Σάντος

"Εμφύλιος" στην Παρί για το Μουντιάλ - Το παλεύει ο Σάντος

Αρκετό το ενδιαφέρον γύρω από τον νικητή του Μουντιάλ 2022.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ, αφού πλέον απομένει ένας μήνας για την έναρξη της διοργάνωσης. Ήδη αρκετός κόσμος έχει ξεκινήσει να κάνει τις προτάσεις του για την επικείμενη διοργάνωση.

Αρκετοί θέλουν να δουν ξανά τη Σελεσάο να επιστρέφει στους τίτλους, τον Μέσι να κατακτά το πρώτο του Μουντιάλ, την Εθνική Γαλλίας να κάνει το back to back και αρκετοί περιμένουν τους Οράνιε για να δουν εάν μπορούν να σηκώσουν το πρώτο τους τρόπαιο. Από εκεί και πέρα πάντα θα υπάρχουν και οι «it's coming home», οπότε το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο.

Όσον αφροά τις αποδόσεις των μπουκ αυτή τη στιγμή το νο1 φαβορί είναι η Εθνική Βραζιλίας του Νεϊμάρ, παρότι τα τελευταία χρόνια έχει δυσκολευτεί. Από εκεί και πέρα η Αργεντινή του Μέσι δίνεται στο 7.00 και η Γαλλία του Εμπαμπέ προσφέρεται στο 7.50.

Κοινώς, το να καταλήξει το τρόπαιο σε έναν εκ των ηγετών της Παρί είναι αρκετά πιθανό, οπότε θα μένει να δούμε πως θα... επηρεαστούν σε συλλογικό επίπεδο. Από εκεί και πέρα το να το πάρουν οι Άγγλοι δίνεται στο 8.50, ενώ ακολουθούν οι Ισπανοί στο 10.00 και οι Γερμανοί στο 12.00. Τέλος, από τα πρώτα φαβορί είναι και οι Ολλανδοί, οι Πορτογάλοι και οι Βέλγοι που προσφέρονται από το 15 έως το 16. Για τους λάτρεις της Ουρουγουάης που κατεβαίνουν για τελευταία φορά με Καβάνι και Σουάρες, μπορείτε να τους επιλέξετε στο 50.00.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags