Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: Τρεις ειδικές επιλογές για το Μουντιάλ που βγάζουν τρελή απόδοση!
| 2022-11-21 15:00:00

Τρεις ειδικές επιλογές για το Μουντιάλ που βγάζουν τρελή απόδοση!

Sportdog Team
Τρεις ειδικές επιλογές για το Μουντιάλ που βγάζουν τρελή απόδοση!

Η ομάδα του sportdog.gr κατέγραψε τρεις ειδικές επιλογές.

Σε κάθε μεγάλο τουρνουά, έτσι και στο φετινό Μουντιάλ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ειδικά στοιχήματα αναφορικά με τις επιδόσεις των ποδοσφαιριστών σε επιμέρους κατηγορίες όπως τα γκολ, οι ασίστ και οι κίτρινες κάρτες. Μετά το απαραίτητο σκανάρισμα καταλήξαμε σε τρεις δυνατές επιλογές που αξίζει να κυνηγήσουμε σε μακροχρόνιο ποντάρισμα. 

Ξεκινάμε με την Αγγλία όπου εκεί έχουμε ξεχωρίσει μια επιλογή που αφορά στον ποδοσφαιριστή που θα λάβει τις περισσότερες κάρτες για την ομάδα του. Ο λόγος για τον αμυντικό μέσο της Γουέστ Χαμ, Ντέκλαν Ράις. Ο Ράις δεσπόσει στη μεσαία γραμμή της ομάδας του Σάουθγκεϊτ κι αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας των «τριών λιονταριών». Ιδιαίτερα μαχητικός, δεν φοβάται να βάλει τα πόδια του στη φωτιά και λόγω θέσης είναι επιρρεπείς στις κάρτες. Στο 5.50 έχει αξία. 

Δεύτερη μας επιλογή έρχεται από την Ολλανδία και τον Μέμφις Ντεπάι. Ο φορ της «Μπάρσα» είναι ο ηγέτης των «οράνιε» κι αναμένεται να λάβει μεγάλο βάρος της επιθετικής λειτουργίας των Ολλανδών. Οι Ολλανδοί παραδοσιακά σκοράρουν πολλά τέρματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο κι έχουν θεωρητικά έναν βατό όμιλο με Κατάρ, Εκουαδόρ και Σενεγάλη. Εκτιμούμε ότι ο Ντεπάι μπορεί να πετύχει τουλάχιστον τρία με τέσσερα τέρματα και να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της ομάδας του. Στο 2.50 έχει αξία. 

Τέλος, συνεχίζουμε με την αγαπημένη μας «Σελέστε». Η Ουρουγουάη είναι σε φάση ανανέωσης, ωστόσο δεν παραλείπει ως ποδοσφαιρομάνα να βγάζει νέα ταλέντα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Last dance για τους Σουάρες και Καβάνι ωστόσο σε αυτό το τουρνουά αναμένεται να λάμψουν οι Βαλβέρδε και Ντάργουιν Νούνιεζ.

Όσον αφορά τον μέσο της Ρεάλ Βαλβέρδε πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής σκοράροντας με μεγάλη συνέπεια όντας στη τριάδα των σκόρερ της «Βασίλισσας». Να βγει πρώτος σκόρερ για την Ουρουγουάη τιμάται στο υψηλό 11.00 και δεν είναι απίθανο να συμβεί διότι το σκοράρισμα της «Σελέστε» αναμένεται να παίξει σε χαμηλά επίπεδα. 

Αγγλία – Πρώτος παίκτης σε κάρτες: Ν. Ράις Απόδοση: 5.50 stoiximan
Ολλανδία – Πρώτος σκόρερ: Μ. Ντεπάι Απόδοση: 2.50 stoiximan
Ουρουγουάη – Πρώτος σκόρερ: Φ. Βαλβέρδε Απόδοση: 11.00 stoiximan

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags