Facebook Pixel Μεγάλο φαβορί για τη νίκη ο Ολυμπιακός - Στα ύψη η Άλμπα
| 2022-11-24 18:07:00

Μεγάλο φαβορί για τη νίκη ο Ολυμπιακός - Στα ύψη η Άλμπα

Sportdog Team
Μεγάλο φαβορί για τη νίκη ο Ολυμπιακός - Στα ύψη η Άλμπα

Οι μπουκ δεν πιστεύουν πως ο Ολυμπιακός θα χάσει δεύτερο συνεχόμενο ματς.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου (21:00 και NovasportsPrime) για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας για να… σβήσει την μέτρια παρουσία και ήττα στο αφιλόξενο «Γιαντ Ελιάου».

Στο Τελ Αβίβ το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα απώλεσε μία σημαντική διαφορά και έχασε τεράστια ευκαιρία να συνεχίσει απτόητος στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας

Στις υπηρεσίες του είχε έναν εξωπραγματικό Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος ήταν… καυτός από την περιφέρεια (5/9 τριπ.), κρατώντας στα κρισιμότερα σημεία την ομάδα του. Πάνω-κάτω στα συνηθισμένα επίπεδα κινήθηκε ο Σάσα Βεζένκοφ με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Οι αποδόσεις του αγώνα 

Ο Ολυμπιακός προσφέρεται σε αποδόσεις ισχυρού φαβορί για τον αγώνα με τη γερμανική ομάδα, μιας και δίνεται στο 1.10, την ώρα που η Άλμπα έχει προσφερθεί σε αποδόσεις που ξεπερνούν το 8.00!

Από εκεί και πέρα το χάντικαπ για τις δύο ομάδες έχει τεθεί στους 12.5 πόντους με τον Ολυμπιακό να είναι... αουτσάιντερ ως προς το να κερδίσει με 13+ πόντους, μιας και δίνεται στο 2.00, ενώ το line πόντων του ματς είναι στους 163.5. Από εκεί και πέρα ενδεχόμενο ξέσπασμα του Βεζένκοφ για βγει πρώτος σκόρερ δίνεται στο 2.20, μετά από τις κακές αποφάσεις που πήρε στο τέλος με την Μακάμπι.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags