Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: "Ξέσπασμα" Ολλανδίας σε αξιοπρεπή απόδοση - Επιλογή που προκαλεί για Ντεπάι στο 4.35!
| 2022-11-29 14:50:00

"Ξέσπασμα" Ολλανδίας σε αξιοπρεπή απόδοση - Επιλογή που προκαλεί για Ντεπάι στο 4.35!

Sportdog Team
"Ξέσπασμα" Ολλανδίας σε αξιοπρεπή απόδοση - Επιλογή που προκαλεί για Ντεπάι στο 4.35!

Οι Οράνιε ψάχνουν μια καλή εμφάνιση ενόψει των νοκ άουτ.

Μετράμε αντίστροφα για το τέλος της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ 2022, στο οποίο υπάρχουν και ομάδες που έχουν απογοητεύσει!

Μια από αυτές είναι η Ολλανδία, η οποία αντιμετωπίζει σήμερα το ήδη αποκλεισμένο Κατάρ (29/11, 17:00).

Η ομάδα του Λόυις Φαν Χάαλ έχει μαζέψει 4 βαθμούς, ωστόσο με βάση την εικόνα των αγώνων μπορεί να αισθάνεται μέχρι και τυχερή που είναι ακόμα το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου.

Σε κανένα από τα πρώτα της δύο ματς δεν κατάφερε η Ολλανδία να κυριαρχήσει, νικώντας 2-0 τη Σενεγάλη χάρη στα λάθη του Μεντί και μένοντας στο 1-1 με το πολύ ανώτερο Εκουαδόρ. Επομένως, απέναντι στο Κατάρ θέλουν όχι μόνο τη νίκη, αλλά και μια πειστική εμφάνιση, που θα τους επαναφέρει στα «μάτια» των περισσότερων ως ένα από τα φαβορί.

Τι παίζουμε

Οι Καταριανοί καίγονται... απλώς να βρουν ένα γκολ, οι Ολλανδοί θέλουν να παίξουν καλά για να βρουν ρυθμό για τα νοκ άουτ, οπότε το over 2.5 μπορεί να αποτελέσει μια βάση σε αποψινό παρολί. Όποιος θέλει και πιο ειδικά στοιχήματα μπορεί να παίξει τον Ντεπάι να βάλει 2+ γκολ, μιας και λογικά θα πάρει φανέλα βασικού, είναι παίκτης βαρόμετρο και το 4.35 για την αστεία άμυνα του Κατάρ θεωρείται αρκετά τίμιο.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags