Facebook Pixel Betarades: Ταμείο με το Αγγλία-Σενεγάλη - Συνδυαστικό στοίχημα διπλασιασμού - Τρέξε να προλάβεις την απόδοση!
| 2022-12-04 10:45:00

Ταμείο με το Αγγλία-Σενεγάλη - Συνδυαστικό στοίχημα διπλασιασμού - Τρέξε να προλάβεις την απόδοση!

Sportdog Team
Ταμείο με το Αγγλία-Σενεγάλη - Συνδυαστικό στοίχημα διπλασιασμού - Τρέξε να προλάβεις την απόδοση!

Η φάση των "16" του Μουντιάλ 2022 συνεχίζεται σήμερα Κυριακή (04/12) με δύο συναρπαστικά παιχνίδια. Στις 17:00 η Γαλλία αντιμετωπίζει την Πολωνία, ενώ στις 21:00 η Αγγλία κοντράρεται με τη Σενεγάλη.

Ποιες είναι οι ομάδες που θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου; Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει προγνωστικά μουντιάλ με αξία, που θα αναλύσουμε παρακάτω.

ΜΟΥΝΤΙΑΛ PREDICTOR! Δίνεις ΔΩΡΕΑΝ Προγνωστικά για τους αγώνες Μουντιάλ! Διεκδικείς 2.500€*!

Με το παιχνίδι που διεξάγεται στις 21:00 και συγκεκριμένα το Αγγλία - Σενεγάλη θα ασχοληθούμε σήμερα. Οι Άγγλοι πραγματοποίησαν πειστικές εμφανίσεις στη φάση των ομίλων, επικράτησαν του Ιράν (6-2) και της Ουαλίας (0-3), ενώ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με τις ΗΠΑ. Η Αγγλία επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί, τερμάτισε στην 1η θέση του ομίλου και θέλει να επιβεβαιώσει και σήμερα τον τίτλο του φαβορί, με στόχο φυσικά να συνεχίσει στη διοργάνωση. 

Από την πλευρά της η Σενεγάλη ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την Ολλανδία, βρήκε στη συνέχεια τον δρόμο της και με νίκες κόντρα σε Κατάρ (1-3) και Ισημερινό (1-2) πήρε μια παλικαρίσια πρόκριση στους "16". Έχει σήμερα να αντιμετωπίσει κάποιες σημαντικές απουσίες, κόντρα σε μια ποιοτικότερη αντίπαλο όπως η Αγγλία, με την αποστολή της να είναι αρκετά δύσκολη. Περιμένουμε πως η Σενεγάλη θα βάλει δύσκολα στην ομάδα του Σάουθγκεϊτ, ωστόσο στο τέλος θα "μιλήσει" η ποιότητα των Άγγλων. Θα κρατήσουμε το 1 & Under 3,5 σε απόδοση 2.05.

Δείτε την ανάλυση του ματς Μουντιάλ Αγγλία - Σενεγάλη μαζί με όλων των υπόλοιπων σημερινών αγώνων στο Betarades.gr!

21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags