Facebook Pixel Sportdog.gr | Πώς θα παίζουμε στοίχημα στο μέλλον
| 2022-12-06 12:00:00

Πώς θα παίζουμε στοίχημα στο μέλλον

Πώς θα παίζουμε στοίχημα στο μέλλον

Τι αλλαγές φέρνει η τεχνολογία, ποιες καινοτομίες εισάγουν οι στοιχηματικές εταιρίες και πως θα είναι το παιχνίδι στα επόμενα χρόνια. Το BetMarket.gr αναλύει.

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να προβλέψουμε τι θα συμβεί στο μέλλον, αν μπορούσαμε να το κάνουμε θα ήμασταν όλοι εκατομμυριούχοι, καθώς θα ξέραμε πού να επενδύσουμε τα χρήματά μας.

Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένες τάσεις στην βιομηχανία του στοιχήματος που είναι βέβαιο ότι θα συνεχιστούν (τουλάχιστον) στο εγγύς μέλλον.

Στοιχηματίζοντας μέσω κινητού

Πλέον, οι παίκτες αρέσκονται σε πονταρίσματα που έχουν να κάνουν με ζωντανές αγορές, έχοντας και την άνεση που τους παρέχεται με το να στοιχηματίσουν οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν και από οποιοδήποτε μέρος.

Οι ταχύτερες συσκευές και το ταχύτερο διαδίκτυο θα επιταχύνουν αυτή την τάση. Πολλές πλατφόρμες από στοιχηματικές εταιρίες είναι σχεδιασμένες ειδικά για συσκευές με μικρές οθόνες.

Live betting & Cash out*

Η ολοένα και συχνότερη χρήση κινητών τηλεφώνων και οι ταχύτερες ταχύτητες σύνδεσης στο διαδίκτυο σημαίνουν ότι όλο και περισσότερα στοιχήματα τοποθετούνται ζωντανά κατά τη διάρκεια των αγώνων. Αυτή η τάση θα συνεχίσει να αυξάνεται με πολλές αγορές στοιχημάτων να προσαρμόζονται σε αυτή τη μορφή στοιχηματισμού.

Μέσω των αλγορίθμων οι αποδόσεις υπολογίζονται σε δευτερόλεπτα και δίχως την πολύτιμη μέχρι πρότινος ανθρώπινη συνεισφορά μέσω των traders, κάτι που σημαίνει πως όλο και περισσότερες αγορές θα γίνονται διαθέσιμες.

Η δυνατότητα εξαργύρωσης του στοιχήματός σας (cash out*) πριν από το τέλος ενός γεγονότος έχει προσθέσει μια εντελώς νέα διάσταση τακτικής στο στοίχημα. Επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιούν τις δικές τους αντικειμενικές (και υποκειμενικές) γνώσεις για να επιλέξουν τη βέλτιστη στιγμή για να εξαργυρώσουν ένα στοίχημα.

Μεγαλύτερη ποικιλία αθλημάτων και αγορών

Στο μέλλον πρόκειται να δούμε μια δραματική αύξηση της δημοτικότητας σε λιγότερο παραδοσιακά αθλήματα, όπως τα eSports και τα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν καταφέρουν να ξεπεράσουν αυτά των παραδοσιακών αθλημάτων (ποδοόσφαιρο, μπάσκετ κτλ) αλλά είναι σίγουρο ότι θα γίνουν πιο καθημερινές αγορές.

Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια είναι αρκετά δημοφιλή στους νέους ανθρώπους όλου του κόσμου και είναι δεδομένο πως αυτήν η γενιά θα ωθήσει τις στοιχηματικές να επενδύσουν πάνω σ’ αυτήν την βιομηχανία.

Εξειδικευμένες στοιχηματικές εταιρίες

Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες έχουν επενδύσει σε πολλαπλές υπηρεσίες, προσφέροντας ταυτόχρονα live καζίνο με πολλά τυχερά παιχνίδια, sportsbook σε πολλά αθλήματα κλπ.

Τα επόμενα χρόνια αναμένεται να υπάρξουν όλο και περισσότερες εξειδικευμένες ιστοσελίδες στοιχήματος, σχεδιασμένες να παρέχουν μόνο ένα είδος στοιχήματος (όπως μόνο ποδόσφαιρο, ή μπάσκετ, ή ιππόδρομο).

Μικρότερη ανθρώπινη παρέμβαση

Τα παλαιότερα χρόνια τις αποδόσεις τις έβγαζαν άνθρωποι, γνώστες του αντικειμένου.  Αυτό στο μέλλον αναμένεται να περιοριστεί ακόμα περισσότερο, καθώς η τεχνητή νοημοσύνη εξελίσσεται με τέτοιους ρυθμούς που μπορούμε να περιμένουμε λιγότερη μικρότερη ανθρώπινη παρέμβαση και σε αντάλλαγμα οι παίκτες θα δουν μεγαλύτερο βάθος αγοράς και ταχύτερες ενημερώσεις τιμών.

Φωνητικά στοιχήματα

Με την τεχνολογία που διαθέτουμε, δεν θα πρέπει να απέχει πολύ από το να στοιχηματίζουμε απλά μιλώντας στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή μας.

Παγκόσμιος στοιχηματισμός

Πόσες φορές αλλάξατε χώρα και δεν σας επέτρεψαν να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας; Αυτό συμβαίνει καθώς κάθε χώρα έχει τη δική της οπτική για τα τυχερά παιχνίδια και τους δικούς της νόμους που την συνοδεύουν. Στο μέλλον πολύ πιθανό να δούμε διεθνείς συμφωνίες που θα επιτρέπουν τον έλεγχο των τυχερών παιχνιδιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ασφαλείς και άμεσες συναλλαγές

H ασφάλεια των συναλλαγών ανάμεσα σε παίκτες και στοιχηματικές δεν χωρά καμία αμφισβήτηση, με τις στοιχηματικές εταιρίες να έχουν προμηθευτεί νέα συστήματα που εγγυούνται στους παίκτες ασφάλεια σε μέγιστο βαθμό όσον αφορά τις καταθέσεις/αναλήψεις τους και απόλυτη εχεμύθεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει εξοπλίσει με δυνατά συστήματα ασφαλείας τις στοιχηματικές οι οποίες μάλιστα επένδυσαν αρκετά χρήματα πάνω σ’ αυτό το κομμάτι ώστε να φτάσουν στο σημείο να θεωρούνται απόλυτα ασφαλείς.

Ο χρόνος των συναλλαγών ανάμεσα σε παίκτες και στοιχηματικές αναμένεται να γίνει ακόμα πιο γρήγορος.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags