Facebook Pixel Γίνε κι εσύ εκδότης. Μπορείς!
Life
| 2012-11-21 11:38:00

Γίνε κι εσύ εκδότης. Μπορείς!

Γίνε κι εσύ εκδότης. Μπορείς!

Λίγο η κρίση, λίγο το μειωμένο (κατά πολύ!) κόστος εργασίας σε σχέση με το άμεσο παρελθόν και δεν είναι λίγες οι νέες εφημερίδων που κυκλοφόρησαν αυτό το διάστημα ή ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν άμεσα.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν:

* «Η Εφημερίδα των Συντακτών», μια αξιέπαινη προσπάθεια 80 ανθρώπων που αυτοχρηματοδότησαν το έντυπο, η πλειονότητά τους προέρχεται από την «Ελευθεροτυπία».

* Οι «6 ημέρες» του Αντώνη Δελατόλλα, επίσης με πολλούς πρώην εργαζομένους της «Ελευθεροτυπίας».

* Το «Βάλε Στοίχημα», δισεβδομαδιαίο στοιχηματικό περιοδικό με χρηματοδότηση από τον Τάσο Δούση.

* Το «Match Reports», δευτεριάτικο έντυπο μόνο για ποδόσφαιρο με πολύ κόσμο από τη «Match Money» και ορισμένους πρώην του «Φιλάθλου» (π.χ. Αργύρης Παγαρτάνης»).

Επονται:

* Η «Ελευθεροτυπία» που έχει ανακοινώσει επισήμως την επανέκδοσή της.

* Η επανέκδοση της «Απογευματινής» με ενδιαφέρον, όπως λέγεται , από τους Ανεξάρτητους Έλληνες που δεν έχουν δικό τους έντυπο.

* Η ελληνική «Sun», σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τάσου Δούση που επεκτείνεται στα έντυπα.

* Νέα εφημερίδα, αριστερής φιλοσοφίας που ετοιμάζει ο Κοσμάς Σφαέλος, πρώην διευθυντής του ALTER.

* Εβδομαδιαίο φύλλο που ακούγεται ότι ετοιμάζουν οι λέγεται οι Θεοχάρης Φιλιππόπουλος (Αττικές Εκδόσεις) με τον Δημήτρη Κοντομηνά, έχουν την κοινή εταιρεία Alpha Editions (με την οποία πήραν τίτλους περιοδικών από τον Αντώνη Λυμπέρη).

* Φημολογούμενη έκδοση αθλητικής εφημερίδας, «πράσινης» απόχρωσης, από τον Γιάννη Αλαφούζο που θεωρεί ότι δέχεται «πόλεμο» από τις «Derby» και «Πράσινη».

Εν μέσω κρίσης; Κι όμως… Αλλωστε, με το κόστος εργασίας μειωμένο κατά 60% σε σχέση με προ διετίας, γιατί να μην το τολμήσουν οι επίδοξοι εκδότες;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags