Facebook Pixel Λεφτά υπάρχουν. Στην ΕΡΤ!
Life
| 2012-11-25 17:40:00

Λεφτά υπάρχουν. Στην ΕΡΤ!

Λεφτά υπάρχουν. Στην ΕΡΤ!

Νέα κόλπα για προσλήψεις έχουν ανακαλύψει στην ΕΡΤ, μιας και η μέθοδος με την ΠΕΘ (Προσωπικό Ειδικών Θέσεων) ξεπέρασε κάθε όριο. Υπάρχει όμως κι άλλη "παρακαμπτήριος": ο κανονισμός διενέργειας προμηθειών!

Με απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου Νίκου Σίμου ανατέθηκαν σε δικηγόρο οι συμβουλευτικές υπηρεσίες επί νομικών θεμάτων έναντι 21.000 (πλέον ΦΠΑ) για χρονικό διάστημα έξι μηνών, από την 1η Νοεμβρίου. Το τίμημα καταβάλλεται σε έξι ισόποσες δόσεις 3.500 ευρώ τον μήνα!

Η διορισθείσα δικηγόρος αποκαλύφθηκε μάλιστα ότι είναι συγγενικό πρόσωπο τέως ανωτάτου δικαστικού και νυν ανωτάτου στελέχους του ΑΣΕΠ, το οποίο καλείται να τηρεί όλους τους τύπους και τις διαδικασίες για τις προσλήψεις στο Δημόσιο.

Σκάνδαλο υπ’ αριθμόν δύο; Η θυγατέρα πρώην βουλευτή της ΝΔ Ανθή Σαλαγκούδη θα κάνει εκπομπή. Απορρίφθηκε, αφού "κόπηκε" προ δύο μηνών, στα δοκιμαστικά για το πρωινό αλλά θα κάνει μαγκαζίνο με τον Γιάννη Δάρα αλλά και τον Ηλία Μαμαλάκη που θα μαγειρεύει.

Κι όμως, εν μέσω κρίσης και με τα χρήματα να τελειώνουν, η ΕΡΤ έδωσε την εκπομπή σε εξωτερική εταιρεία παραγωγής! Βεβαίως, το όνομα της εταιρίας είναι άγνωστο διότι δεν δημοσιεύτηκε στο diavgeia.gov.gr.

Keep walking, ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags