Facebook Pixel Ο Βερύκιος, ο "κόκκινος Πάνος", οι προκάτοχοι και τα δελτία Τύπου…
Life
| 2012-11-28 13:30:00

Ο Βερύκιος, ο "κόκκινος Πάνος", οι προκάτοχοι και τα δελτία Τύπου…

Ο Βερύκιος, ο "κόκκινος Πάνος", οι προκάτοχοι και τα δελτία Τύπου…

Παρέμβαση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA έκανε την προηγούμενη εβδομάδα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος σχετικά με ρεπορτάζ που αφορούσε την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μάλιστα επικράτησε ένταση μεταξύ του Δήμου Βερύκιου και του υπουργού με τις επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου σχετικά με το στρατόπεδο στη Χίο.

Η στήλη πληροφορήθηκε πως στον Βερύκιο έβαλε …χέρι ο υπουργός, διαμαρτυρόμενος ότι δεν του προσφέρει "τη στήριξη και την αγάπη που προσέφερε παλιότερα σε άλλους κατόχους του υπουργείου". Ειρήσθω ένα παρόδω, ο ένας έχει πάρει διαρκείας στον Κορυδαλλό και ο άλλος οδεύει προς τα εκεί αφού ελέγχονται οι λογαριασμοί συγγενικών του προσώπων.

Γενικώς ο Βερύκιος είναι γνωστός στην πιάτσα αφενός ως φίλος των υπουργών, αφετέρου ως ο άνθρωπος που ακυρώνει ή επιτυγχάνει μεταθέσεις σε χρόνο …dt!

Στον ALPHA κάτι πήγαν να ψελλίσουν με αποκαλύψεις και ρεπορτάζ για τον στρατό αλλά ο "κόκκινος Πάνος" δεν αφήνει να πέσει τίποτε κάτω.

Και σχετικό κουίζ: σε ποια εφημερίδα, κυριακάτικη μάλιστα, υπάρχουν κάθε εβδομάδα με μαθηματική ακρίβεια γλυκές, τρυφερές και αποθεωτικές "δημοσιογραφικές" ειδήσεις (δελτία Τύπου δηλαδή) για τον Παναγιωτόπουλο; Μήπως κάποιοι τον προορίζουν για "μνηστήρα";

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags