Facebook Pixel Με ένα σμπάρο, δύο... ρουσφέτια στην ΕΡΤ!
Life
| 2012-11-29 17:34:00

Με ένα σμπάρο, δύο... ρουσφέτια στην ΕΡΤ!

Με ένα σμπάρο, δύο... ρουσφέτια στην ΕΡΤ!

Λένε ότι όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, από κάτω Ελληνα θα βρεις. Πλέον, αυτός είναι πολύ πιθανό να εργάζεται στην ΕΡΤ!

Με την υπ’ αριθμόν 1062 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 15/11/2012 μετακινήθηκε στις Βρυξέλλες ο δημοσιογράφος Γιώργος Συριόπουλος. Ποιο το αντικείμενο της εργασίας του; Τον συντονισμό μεταξύ της ΕΡΤ και του καναλιού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου!

Η εύλογη απορία: τι είναι το «κανάλι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»; Ας πούμε κάτι σαν το κανάλι της Βουλής.

Δεύτερη απορία: χρειάζεται «συντονιστής» μεταξύ των δύο καναλιών; Σαφώς και όχι. Γιατί τότε πρέπει η ΕΡΤ να στείλει άνθρωπο στις Βρυξέλλες, πληρώνοντας μισθούς, μετακινήσεις, εισιτήρια και ξενοδοχεία, περιαγωγές κινητών τηλεφώνων και άλλα πολλά;

Με ένα σμπάρο δύο... ρουσφέτια όμως: αφενός ο Συριόπουλος μετακινήθηκε στις Βρυξέλλες όπου το ήθελε διακαώς, και αφετέρου άδειασε η θέση του διευθυντή του περιοδικού «Ραδιοτηλεόραση» (που κατείχε ο προαναφερθείς) για βολευτεί ένας ακόμη.

Α, να μην το ξεχάσουμε. Ο Συριόπουλος, ύστερα από πρόταση (και αυτή) του Αιμίλιου Λιάτσου, πλην του μισθού του θα λαμβάνει μηνιαίως επίδομα ύψους 1.300 ευρώ!

Εύγε... Για την ιστορία, ο Λιάτσος είχε αρνηθεί στον ανταποκριτή της ΕΡΤ στη Μέση Ανατολή, Πάνο Χαρίτο, να μεταβεί στη Γάζα για να καλύψει το αιματοκύλισμα των αμάχων Παλαιστινίων, επικαλούμενοι την οικονομική κρίση.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags