Facebook Pixel Σε ανοιχτή κόντρα, πια, ΠΑΣΟΚ και... ΔΟΨ!
Life
| 2012-11-29 19:43:00

Σε ανοιχτή κόντρα, πια, ΠΑΣΟΚ και... ΔΟΨ!

Σε ανοιχτή κόντρα, πια, ΠΑΣΟΚ και... ΔΟΨ!

Από τότε που ο Δημοσιογραφικός Ομιλο Λαμπράκη (ΔΟΛ) έγινε... Ψυχάρη (ΔΟΨ), οι πάλαι ποτέ αγαστές σχέσεις με όλο το ΠΑΣΟΚ αποτελούν παρελθόν. 

Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Σταύρος Ψυχάρης έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην «αποκαθήλωση» του Γιώργου Παπανδρέου από την αρχηγία του κόμματος και την πρωθυπουργία. «Μανιάτικο» το είχε ο κυρ-Σταύρος από τότε που ο «εκλεκτός» του, Ευάγγελος Βενιζέλος, έχασε τις εκλογές για την αρχηγία.

Πλέον, κι ενώ η άπλετη στήριξη στον Βενιζέλο δεν έχει τελειωμό, ο ισχυρός ανήρ του ΔΟΛ τα έβαλε και με τον Απόστολο Κακλαμάνη!

Ο νέος «πόλεμος» άρχισε όταν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής είπε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ πως «η εποχή που έβγαζαν προέδρους ο Ψυχάρηςκαι ο Μπόμπολας τελείωσε».

Η εν λόγω τοποθέτηση προκάλεσε την αντίδραση του Ψυχάρη, ο οποίος σε απάντησή του σήμερα στα «Νέα» ανέφερε: «Ο κ. Αποστόλης Κακλαμάνης είπε προχθές ότι ώς τώρα την ηγεσία του κόμματος τη διόριζαν ο κ.Σταύρος Ψυχάρης και ο κ. Γ. Μπόμπολας. Κάπου φαίνεται να τα μπερδεύει ο εν λόγω... έφεδρος. Από τη θέση του υποψηφίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ τον απέκλεισε τότε με μία ολιγόλογη δήλωσή του ο μακαρίτης Ευάγγελος Γιαννόπουλος, που είπε στους δημοσιογράφους: Ο Κακλαμάνης δεν θα είναι υποψήφιος διότι διαφορετικά θα αποφασίσω να μιλήσω. Ξέρει αυτός!»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags