Facebook Pixel Η Στάη, η ΕΡΤ και η ...Κοσιώνη!
Life
| 2012-12-05 17:37:00

Η Στάη, η ΕΡΤ και η ...Κοσιώνη!

Η Στάη, η ΕΡΤ και η ...Κοσιώνη!

"Θέλει να μείνει στην ΕΡΤ" δήλωσε σε όλους τους τόνους η Έλλη Στάη στη χθεσινοβραδινή συνέντευξή της στον Θέμο Αναστασιάδη στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "ΟΛΑ".

Το είπε τόσο εμφατικά που άφησε την εντύπωση ότι σκοπός της παρουσίας της στην εκπομπή, δεν ήταν άλλος από το να ακουστεί όσο πιο δυνατά γίνεται το εν λόγω μήνυμα!

Συνάμα, ζήτησε το τηλεοπτικό κοινό να την κρίνει από την εκπομπή της και όχι από το δελτίο ειδήσεων που η ευθύνη ανήκει στη γενική διεύθυνση ειδήσεων, λέγοντας ότι «εκεί ηγούνται άλλοι και πρέπει να τους δώσουμε χρόνο να ξεδιπλώσουν το όραμά τους πριν τους κρίνουμε».

Ερωτηθείς για τη Σία Κοσιώνη μίλησε με πολύ καλά λόγια, λέγοντας ότι «Είναι πολύ καλή», όπως επίσης και ο Αντώνης Σρόιτερ του ALPHA τον οποίο εκθείασε ενώ δήλωσε άγνοια για τα τηλεοπτικά σχέδια του Νίκου Χατζηνικολάου.

Μίλησε και για τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΡΤ, όπου πρόσφατα πέρασε από ΕΔΕ: «Υπήρξε ένας μικρός διωγμός. Έχει σκιαχτεί το μάτι μου», είπε η Στάη και αποκάλυψε κι ένα περιστατικό που είχε συμβεί το 1989 στο δελτίο ειδήσεων, όταν την απέλυσαν από την ΕΡΤ. «Εγώ είχα απολυθεί γιατί ήμουν κακό κορίτσι. Μετά από δύο μήνες νοσηλείας του Ανδρέα Παπανδρέου στο Χέρφιλντ, έγινε ένας μεγάλος σεισμός στην Ηλεία. Είπα λοιπόν, "Σήμερα στο δελτίο το πρώτο θέμα θα είναι ο σεισμός, δεν μπορούμε να μην πούμε τι γίνεται στην Ηλεία". Βάλαμε πρώτο θέμα τους σεισμούς, αλλά την επόμενη έφυγα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags