Facebook Pixel ΕΡΤ, Ευroparl TV και ...σκάνδαλο
Life
| 2012-12-07 10:54:00

ΕΡΤ, Ευroparl TV και ...σκάνδαλο

ΕΡΤ, Ευroparl TV και ...σκάνδαλο

Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της ΕΡΤ και της Διαδικτυακής Τηλεόρασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ευroparl TV θα υπογραφεί την Παρασκευή στα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Ενα ακόμη σκάνδαλο που ο σκύλος σας τα είχε γράψει, χαρτί και καλαμάρι, εδώ και μέρες.

Στην υπογραφή της συμφωνίας θα παραστούν ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ κ. Νίκος Σίμος και ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ κ. Αιμίλιος Λιάτσος. Από την πλευρά του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα συμμετάσχουν η Αντιπρόεδρος και αρμόδια για την πολιτική επικοινωνίας κυρία Άννυ Ποδηματά και ο προϊστάμενος της Europarl TV κ. Γιώργος Κασιμάτης.

Η διαδικτυακή τηλεόραση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου www.europarltv.europa.eu έχει ήδη συνάψει πρωτόκολλα συνεργασίας με 140 τηλεοπτικούς σταθμούς και ιστοτόπους από 20 και πλέον Ευρωπαϊκές χώρες. Η EuroparlTV ενημερώνει τους πολίτες της ΕΕ για τις δραστηριότητες του Κοινοβουλίου και των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων, μέσα από την απευθείας μετάδοση κοινοβουλευτικών συνόδων και συνεδριάσεων επιτροπών, προγράμματα ειδήσεων και συζητήσεων, καθώς και εκπαιδευτικά βίντεο, με υποτίτλους στις 22 επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στόχος της συνεργασίας με την ΕΡΤ, είναι η παροχή μεγαλύτερης γνώσης και ενημέρωσης στους Έλληνες πολίτες για ευρωπαϊκά θέματα, με τη μετάδοση προγραμμάτων της EuroparlTV από τα κανάλια της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και την αξιοποίηση ενημερωτικού υλικού από τις ειδήσεις και τις ειδησεογραφικές εκπομπές της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags