Facebook Pixel Μια εβδομάδα… φουλ μπάλα στα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ
Life
| 2012-12-20 23:32:00

Μια εβδομάδα… φουλ μπάλα στα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ

Μια εβδομάδα… φουλ μπάλα στα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ

Πλούσιο ποδοσφαιρικό και μπασκετικό τηλεοπτικό πρόγραμμα από την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με οκτώ αναμετρήσεις, σπουδαίους αγώνες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή των καλύτερων παικτών παγκοσμίως, ντέρμπι με εξαιρετικό βαθμολογικό ενδιαφέρον από Serie A, La Liga, καθώς και ένας ακόμη συναρπαστικός αγώνας του ΝΒΑ Brooklyn-Philadelphia, έρχονται στα κανάλια OTE Sport του OTE TV.

Από την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 28 του μήνα, οι αθλητικές συχνότητες του OTE TV καλύπτουν τις σημαντικότερες αναμετρήσεις ζωντανά, αποκλειστικά, χωρίς διακοπές και σε ποιότητα High Definition.

Η δεύτερη αγωνιστική της 3ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, ολοκληρώνεται λίγο πριν τα Χριστούγεννα με τις αναμετρήσεις του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου, Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ(17.00 OTE Sport4), Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα(17.00 OTE Sport3), Ατρόμητος-Ολυμπιακός Βόλου(20.00 OTE Sport4) και ΠΑΟΚ-Ακ. Πλαταμώνα(20.00 OTE Sport3) και της Κυριακής 23 Δεκεμβρίου, Skoda Ξάνθη-Εθν. Γαζώρου(17.00 OTE Sport3), Αναγέννηση Καρδίτσας-Πλατανιάς(17.00 OTE Sport4), Καλλιθέα-ΑΡΗΣ(20.00 OTE Sport3), Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα(20.00 OTE Sport4).

Στην Ισπανία, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με δυο σημαντικές αναμετρήσεις, Βαλένθια-Χετάφε, Ατλέτικο Μαδρίτης-Θέλτα.

Στην Ιταλία ξεχωρίζει η εκτός έδρας αναμέτρηση της πρωτοπόρου Γιουβέντους με την Κάλιαρι, ενώ η φορμαρισμένη Κατάνια αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Πεσκάρα.

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου για την 17η της La Liga, το ενδιαφέρον εστιάζεται στα παιχνίδια Βαγιαδολίδ-Μπαρτσελόνα και Μάλαγα-Ρεάλ Μαδρίτης που θα προβληθούν ζωντανά αποκλειστικά σε High Definition, όπως και οι αναμετρήσεις για την 18η αγωνιστική της serie A, Ρόμα-Μίλαν, Ιντερ-Τζένοα, Σαμπντόρια-Λάτσιο και Παλέρμο-Φιορεντίνα.

Επιπλέον, για το μπάσκετ, την Κυριακή 23 και τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου, οι φίλοι της πορτοκαλί μπάλας θα απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά στον OTE TV, τους αγώνες Joventut-Estudiantes για την 14η αγωνιστική της ACB Liga Endesa και Buducnost-Igokea για την 15η της Αδριατικής Λίγκας αντίστοιχα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags