Facebook Pixel Μπάρτσα – Εσπανιόλ και άλλα μεγάλα ματς στα κανάλια του ΟΤΕ
Life
| 2013-01-04 20:13:00

Μπάρτσα – Εσπανιόλ και άλλα μεγάλα ματς στα κανάλια του ΟΤΕ

Μπάρτσα – Εσπανιόλ και άλλα μεγάλα ματς στα κανάλια του ΟΤΕ

Ποδοσφαιρικά ντέρμπι «αιωνίων αντιπάλων», όπως το Μπαρτσελόνα-Εσπανιόλ για τη La Liga, κορυφαίοι αγώνες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως το «ντέρμπι του ήλιου» Νάπολι-Ρόμα στη Serie A, η φάση των «32» του Coupe de France και σημαντικά παιχνίδια της Football League, κλέβουν την παράσταση το πρώτο Σαββατοκύριακο του 2013, στα κανάλια OTE Sport του OTE TV.

Οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν επίσης να απολαύσουν τις μαγικές νύχτες του ΝΒΑ και τις ACB - ABA League με πληθώρα σπουδαίων αγώνων για μπασκετική απόλαυση, καθώς και τα τουρνουά τένις της ATP , Brisbane International και Chennai Open, που αποτελούν τη μεγαλύτερη πρόκληση για κορυφαίους τενίστες πριν το πρώτο τουρνουά του Grand Slam στη Μελβούρνη.

Από την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 11 του μήνα, οι αθλητικές συχνότητες του OTE TV καλύπτουν τις σημαντικότερες αναμετρήσεις ζωντανά, αποκλειστικά, χωρίς διακοπές και σε ποιότητα High Definition.

Για την 18η αγωνιστική της La Liga, κυριαρχεί η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα-Εσπανιόλ, μαζί με την επικίνδυνη έξοδο της Ατλέτικο Μαδρίτης στις Βαλεαρίδες με τη Μαγιόρκα και τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Σοσιεδάδ που θα προβληθούν ζωντανά, αποκλειστικά και σε ποιότητα High Definition. Η αγωνιστική δράση στην Ισπανία, αρχίζει από την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, με την ενδιαφέρουσα κόντρα Σαραγόσα-Μπέτις.

Στη Serie A, μετά την εορταστική διακοπή, το ενδιαφέρον εστιάζεται στην πόλη του Βεζούβιο, όπου την Κυριακή 6 Ιανουαρίου, η 19η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τη Νάπολι να υποδέχεται τη Ρόμα. Στη στροφή μετά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, την ίδια ημέρα, η πρωτοπόρος Γιουβέντους υποδέχεται τη Σαμπντόρια, η Ουντινέζε φιλοξενεί την Ιντερ και η Μίλαν μάχεται με τη Σιένα.

Στη Football League, το Σάββατο 5 Ιανουαρίου στις 18.00 τo OTE Sport3 του OTE TV, θα προβάλλει ζωντανά και αποκλειστικά, τη σπουδαία εντός έδρας αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον Παναιτωλικό και την Κυριακή 6 Ιανουαρίου, την ίδια ώρα, το ντέρμπι ανάμεσα στη Λάρισα και τον Ηρακλή στο «AEL FC Arena».

Στο μπάσκετ, το Σάββατο 5 Ιανουαρίου και την Κυριακή 6 Ιανουαρίου, οι φίλοι της πορτοκαλί μπάλας θα απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά στον OTE TV από δυο αγώνες για την 16η αγωνιστική της ΑΒΑ League, Union Olimpija-Ερυθρός Αστέρας, Παρτιζάν-Τσιμπόνα και αντίστοιχα 2 ντέρμπι της ACB Liga Endesa, Real Madrid-Joventut και Valencia-Bilbao.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags