Facebook Pixel Τέλος, πάλι, ο Χίος από το EXTRA!
Life
| 2013-03-07 20:35:00

Τέλος, πάλι, ο Χίος από το EXTRA!

Τέλος, πάλι, ο Χίος από το EXTRA!

Μετά την πρώτη αποχώρηση του Στεφάνου Χίου και την παύση της εκπομπής του Μακελειό 3 από το EXTRA στις 27 Δεκεμβρίου λόγω διαφωνιών με τον σταθμό και την επιστροφή του με το λύσιμο αυτών, αποχώρησε ξανά!

Για δεύτερη φορά σε διάστημα τριών μηνών η εκπομπή σταματάει από το κανάλι και ίσως αυτή την φορά μετά από τρία χρόνια μετάδοσης να είναι και οριστικό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Στεφάνου Χίου ο λόγος υπαιτιότητας της διακοπής αφορά την ιδιοκτησία και διεύθυνση του EXTRA.

Η πρώτη διακοπή οφειλόταν στο αίτημα του σταθμού για μείωση στο μισθό του δημοσιογράφου έως και 50% και προβολή της εκπομπής μια φορά την εβδομάδα όπου μετά από συνάντηση του Χίου με τον ιδιοκτήτη του σταθμού βρέθηκε η χρυσή τομή και συνεχίστηκε κανονικά. Οι απαιτήσεις αυτή την φορά από το EXTRA μιλούσαν για πρόταση για αλλαγή συνθηκών, ώρας, ύφους και περιεχομένου πράγμα που δεν διαπραγματεύεται από πλευράς του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ.

«Είμαστε υποχρεωμένοι από τις εξελίξεις(και όχι επειδή εμείς επιδιώκαμε μια τέτοια εξέλιξη)να σας κάνουμε σαφή τα πιο κάτω:
-Επειδή στο τηλέφωνο καταγγελιών 6946-357733 δεχόμαστε καταιγισμό κλήσεων για το αν υπάρξει απόψε(Δευτέρα βράδυ) η καθιερωμένη εδώ και τρία χρόνια εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ , σας διευκρινίζουμε ότι δεν θα μεταδοθεί, αποκλειστικά λόγω υπαιτιότητας της ιδιοκτησίας και της διεύθυνσης του Extra 3.
-Tους λόγους τους αναλύσαμε σε ανάρτηση στις προηγούμενες μέρες. Ως εκ τούτου η δημοσιογραφική ομάδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3 και makeleio.gr που υποστηρίζει την εκπομπή, δεν κάνει ούτε βήμα πίσω από διάφορες "προτάσεις" για αλλαγή συνθηκών, ώρας, ύφους και περιεχομένου της εκπομπής, αναφορές που ήδη μας έχουν γίνει ΠΑΛΙ τις τελευταίες ώρες.
-Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν είναι είδος προς διαπραγμάτευση από πολιτικά αφεντικά, ψευτοβαρόνους της ενημέρωσης, δούλους και υποτακτικούς της συγκυβέρνησης των σύγχρονων Τσολάκογλου που σπρώχνουν την κοινωνία στην εξαθίωση και την πατρίδα στο ξεπούλημα.
-Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και το makeleio.gr ήδη ετοιμάζουν την μεγάλη διαδικτυακή εκπομπή. Εκεί θα ειπωθούν πολλά που δεν είχαμε την δυνατότα λόγω δημοσιογραφικών και τηλεοπτικών περιορισμών να λέμε από τον "αέρα" του EXTRA 3.
-Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα δικαιωθεί από τις επερχόμενες εξελίξεις. Εν τοις πράγμασιν ήδη μας έχουν δικαιώσει οι μέχρι τώρα εξελίξεις.
Υ.Γ: Προς την διεύθυνση του EXTRA 3. H πρόταση που μας έγινε απόψε για μεταφορά της ώρας εκπομπής, δεν συζητείται καν από μας και χαρακτηρίζεται εξαιρετικά αστεία. Από εδώ και στο εξής και εσείς θα δώσετε λόγο στους χιλιάδες τηλεθεατών που τηλεφωνούν στο 210-5791000 και με παραπλανητικούς ισχυρισμούς, τους παραπληροφορείτε.
Την αλήθεια θα την μαθαίνετε μόνον από εδώ. Από πουθενά αλλού.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν κάνει ούτε βήμα πίσω από τις αρχές του.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ούτε φιμώνεται ούτε λογοκρίνεται. Είναι στάση και απόφαση ζωής.
Τα κανακέματα σε άλλους πιο "ευέλικτους" και πιο "οσφυοκάμπτες" που εποφθαλμιούν το ενημερωτικό "φιλέτο" 11.30-02:00 κάθε Δευτέρα και Πέμπτη. Εμείς δεν θα πάρουμε. Και δεν αξίζει καν να μπαίνουμε στον κόπο για "ανταλλαγές".
Στους μόνους που δίνουμε λόγο από δω και στο εξής είναι στους αναγνώστες και στους τηλεθεατές. Φίλους και εχθρούς. Και όχι στους ξεπεσμένους "νταβατζήδες". Στον απλό λαό που όταν κατέβει στους δρόμους δεν θα έχετε όλοι σας που να κρυφτείτε.
Σ.Χ.».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags