Facebook Pixel Αποχαιρέτησε και πάει και επίσημα στο Star!
Life
| 2013-06-28 17:02:00

Αποχαιρέτησε και πάει και επίσημα στο Star!

Αποχαιρέτησε και πάει και επίσημα στο Star!

Στο Star και επίσημα από σήμερα η Πόπη Τσαπανίδου – Η ανακοίνωση του καναλιού και το «αντίο» στον ΣΚΑΪ

Φινάλε σήμερα και για την Πόπη Τσαπανίδου, την οποία θα βλέπουμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν από το Star.

«Ήταν η τελευταία εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Δώστε μου δύο λεπτά για να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται εδώ στον ΣΚΑΪ και όλο το τεχνικό προσωπικό. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον Γιάννη Αλαφούζο, γιατί μου έδειξε απίστευτη εμπιστοσύνη και αμέριστη συμπαράσταση. Με στήριξε όσο μπορούσε και τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι' αυτό. Αυτά τα τριάμισι χρόνια θα τα κρατήσω στην καρδιά μου. Μην ξεχνάτε ότι μέσα από κάθε τέλος υπάρχει πάντα μια καινούρια αρχή και πάντα η ελπίδα για κάτι καλύτερο. Να 'στε καλά, θα τα ξαναπούμε»

Η ανακοίνωση του Star

«Πάντα με γνώμονα την αντικειμενική ενημέρωση σε όλους τους τομείς ενδιαφέροντος των τηλεθεατών μας, πολιτική, οικονομία, πολιτισμός, αθλητισμός, αποφασίστηκε η αναδιοργάνωση του ειδησεογραφικού τομέα του Star. Οι νέες ρυθμίσεις είναι οι εξής και θα ξεκινήσουν από Δευτέρα 1/7/2013.

Ο κ. Κώστας Τσιακανίκας, με πολλά χρόνια επιτυχημένης πορείας στον δημοσιογραφικό χώρο, αναλαμβάνει Διευθυντής Ειδήσεων. Ο κ. Σταμάτης Μαλέλης, μετακινείται στη θέση του Συμβούλου του Προέδρου για θέματα ενημέρωσης και παραμένει επικεφαλής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Η κα Μάρα Ζαχαρέα, από τη νέα σεζόν, αναλαμβάνει παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων (Δευτέρα έως Παρασκευή) και παράλληλα συνεχίζει να έχει τη δημοσιογραφική εποπτεία των ιστοσελίδων του σταθμού. Ο κ. Παναγιώτης Στάθης θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα.

Με χαρά ανακοινώνουμε και εγκαινιάζουμε τη συνεργασία του Star με την επιτυχημένη δημοσιογράφο κα Πόπη Τσαπανίδου. Η κα Τσαπανίδου, με τον άμεσο τρόπο επικοινωνίας που τη διακρίνει, θα επιμελείται και θα παρουσιάζει από τη νέα σεζόν ενημερωτική πρωινή εκπομπή. Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Star και της ευχόμαστε τα καλύτερα.

Το Star πάει ένα βήμα μπροστά και διατηρεί, εκτός από το ηλεκτρονικό, και το ανθρώπινο πρόσωπό του, έχοντας στόχο την καλύτερη ενημέρωση των τηλεθεατών και πάντα τη διαδραστική επικοινωνία».

Τι συμβαίνει με τον Μαλέλη;

Nέα φόρμουλα συνεργασίας ανάμεσα στο Star και τον Σταμάτη Μαλέλη. Το κανάλι που μέσα στο επόμενο διάστημα θα απαρνηθεί τα lifestyle γούστα του, τον τοποθέτησε σε ρόλο προέδρου.

Οι αλλαγές σχετίζονται αφενός με την άφιξη του Νίκου Χατζηνικολάου στην ενημέρωση του σταθμού, αφετέρου με τη στροφή που έχει επιλέξει να εφαρμόσει η πλευρά Βαρδινογιάννη στις συνήθειες και το προφίλ του καναλιού.

Θα παραμείνει πρόεδρος για πολύ; Ιδωμεν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags