Facebook Pixel Η ημερομηνία που κυκλοφορεί ξανά ο "Φίλαθλος"!
Life
| 2013-08-12 19:08:00

Η ημερομηνία που κυκλοφορεί ξανά ο "Φίλαθλος"!

Η ημερομηνία που κυκλοφορεί ξανά ο "Φίλαθλος"!

Δύο χρόνια μετά το τελευταίο του φύλλο, η ιστορική εφημερίδα ετοιμάζεται και πάλι να βγει στα περίπτερα. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες μόνο στον sportdog!

Η ημέρα που φαίνεται ως η πιο πιθανή, για την επανέκδοση του "Φίλαθλου" είναι η 3η Οκτωβρίου όταν και θα συμπληρωθούν δύο χρόνια από τότε που σταμάτησε να βγαίνει η εφημερίδα (3/10/2011).

Οι συζητήσεις, όπως γράψαμε χθες, συνεχίζονται, ο Βαγγέλης Μπάρλας (αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής) θα είναι ο διευθυντής, ενώ ήδη κάποιοι πρώτην εργαζόμενοι της εφημερίδας έχουν πει "ΟΚ" στο να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.  

 

Θα ανακοινωθούν μόνο οι επιτυχόντες

Λάθος έκαναν όσοι πίστευαν ότι να ανακοινωθούν όλοι όσοι κατέθεσαν αίτηση, ώστε να εργαστούν στο προσωρινό σχήμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Όπως αποκάλυψε σήμερα ο υφυπουργός δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, κ. Παντελής Καψής λόγω του επείγοντος της διαδικασίας θα ανακοινωθούν μόνο οι επιτυχόντες, ενώ δεν ξεκαθάρισε αν θα υπάρχει και η μοριοδότηση τους. Ο κ. Καψής τόνισε ότι η ανακοίνωση των πρώτων 589 προσλήψεων θα γίνει μέσα στην εβδομάδα.

 

 

Σταματάει το καθημερινό της "Ελλάδας"

Με ανακοίνωση που έκανε προς τους εργαζομένους, η ιδιοκτησία της καθημερινής εφημερίδας, "Η Ελλάδα αύριο" έκανε γνωστό πως ως τις 6 Σεπτεμβρίου το έντυπο θα κυκλοφορεί μόνο τα Σαββατοκύριακα. Παράλληλα, θα αναζητηθεί επενδυτής, ώστε να αγοράσει το 43% των μετοχών. Ο λόγος της διακοπής του καθημερινού φύλλου έχει προφανώς να κάνει με οικονομικούς λόγους Απ' την πλευρά τους οι εργαζόμενοι (με την συνδρομή της ΕΣΗΕΑ) ζητούν την καταβολή των δεδουλευμένων, ενώ η ιδιοκτησία δεσμεύεται πως δεν θα υπάρξουν απολύσεις. Το συνδικαλιστικό όργανο, πάντως, θα προσφύγει στο ΣΕΠΕ, ώστε να διασφαλίσει τα συμφέροντα των εργαζόμενων.

    
Προστέθηκε ένας

Γράψαμε και χθες ότι στην τρίτη (δηλαδή την σημερινή) μέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στίβου και τις μεταδόσεις της ΕΔΤ θα προστεθεί ένας ακόμα δημοσιογράφος. Έτσι μετά το Νίκο Αντωνιάδη ακούσαμε και το Νίκο Τσώνη, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και τρίτο πρόσωπο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags