Facebook Pixel Συγκλονιστικός Βόγλης στην "Αυτοψία"!
Life
| 2013-11-06 23:58:00

Συγκλονιστικός Βόγλης στην "Αυτοψία"!

Συγκλονιστικός Βόγλης στην "Αυτοψία"!

Εκεί που γεννιέται η είδηση, εκεί που τα πρόσωπα και τα γεγονότα γράφουν την επικαιρότητα, εκεί που οι ερωτήσεις της κοινωνίας ζητούν απάντηση. Εκεί είναι αυτόπτης μάρτυρας η κάμερα και πρωταγωνιστής το ρεπορτάζ.

Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, στις 23:45 ο Αντώνης Σρόιτερ κάνει Αυτοψία στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις.

Στην Ελλάδα της κρίσης και των «κόκκινων» δανείων, η λέξη πλειστηριασμός έχει μπει για τα καλά στο λεξιλόγιο των ανθρώπων, οι οποίοι δανείστηκαν να φτιάξουν ένα σπίτι για να στεγάσουν τα όνειρά τους. Μπορεί μέχρι στιγμής τα κατασχετήρια, για εκείνους που έχουν μόνο μια κατοικία αξίας ως 200.000 ευρώ, να έχουν παγώσει αλλά κάθε Τετάρτη στα Πρωτοδικεία της χώρας δεκάδες σπίτια, με μεγαλύτερη αξία, αλλά και τα οποία είναι δεύτερη κατοικία, αλλάζουν χέρια. 350 κατοικίες και οικόπεδα βγαίνουν στο σφυρί και 70 από αυτά αλλάζουν ιδιοκτήτη.

Άνθρωποι, οι οποίοι έχασαν τα σπίτια τους ακόμη και για χρέος μόλις 700 ευρώ, μιλούν στον Αντώνη Σρόιτερ, ζώντας ξανά τη στιγμή που ο δικαστικός κλητήρας τους ζήτησε να φύγουν από το ίδιο τους το σπίτι. Αυτή τη δύσκολη στιγμή, περιγράφει και ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Βόγλης, ο οποίος, μπροστά στο σπίτι το οποίο έχασε, εξιστορεί πως η κατοικία του βγήκε στον πλειστηριασμό ενώ παράλληλα καταγγέλλει ότι δέχτηκε απειλές κατά της ζωής του από τα λεγόμενα «κοράκια των πλειστηριασμών».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags