Facebook Pixel Διπλό... χτύπημα από τον Λαζόπουλο! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2014-01-31 21:57:00

Διπλό... χτύπημα από τον Λαζόπουλο! (ΦΩΤΟ)

Διπλό... χτύπημα από τον Λαζόπουλο! (ΦΩΤΟ)

Το δεύτερο μισό της σεζόν επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο ο Λάκης Λαζόπουλος και μάλιστα θα αποζημιώσει τους τηλεθεατές, αφού θα έχει διπλή παρουσία στη συχνότητα του ALPHA.

Κατ’ αρχάς, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου κάνει πρεμιέρα η σειρά «Δια ταύτα» στην οποία θα παρακολουθούμε ιστορίες που καταλήγουν στην αίθουσα του δικαστηρίου. Η σειρά φέρει την υπογραφή του Λάκη που έχει κάνει την επιμέλεια, ενώ έχει γράψει και τα έξι από τα δώδεκα επεισόδια που θα προβληθούν από το κανάλι της Κάντζας. Τα σενάρια των υπόλοιπων έξι επεισοδίων έχουν γράψει οι Μαρία Γεωργιάδου, Πάνος Έξαρχος, Έλενα Σολωμού, Κωστής Παπαδόπουλος, Νίκος Σταθόπουλος και Βίκυ Κουκούτση.



Στη σειρά πρωταγωνιστούν ο Κώστας Κόκλας ως πρόεδρος, η Σοφία Μουτίδου ως αντιπρόεδρος και ο Κώστας Κορωναίος ως εισαγγελέας, ενώ κάτω από την έδρα του δικαστηρίου θα βρεθούν πολλοί ακόμα γνωστοί ηθοποιοί, όπως οι Γιάννης Μπέζος, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Απόστολος Γκλέτσος, Ελένη Γερασιμίδου, Μπέσυ Μάλφα, Σμαράγδα Καρύδη, Παναγιώτα Βλαντή, Φαίη Ξυλά, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Γεράσιμος Γεννατάς, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Λευτέρης Ελευθερίου, Ελένη Καστάνη και Έφη Παπαθεοδώρου, αλλά και οι Τάκης Ζαχαράτος, Τρύφωνας Σαμαράς και Λάκης Γαβαλάς ως «μάρτυρες-κλειδιά».




Στη σειρά θα εμφανιστούν και πολλοί γνωστοί μας τηλεοπτικοί ήρωες από τους «Δέκα μικρούς Μήτσους» που ο Λαζόπουλος τους εμπλέκει στις δικαστικές ιστορίες.



Εκτός όμως, από το «Δια ταύτα», ο Λάκης θα τραβήξει ξανά κουρελού στο «Αλ τσαντίρι του» την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου και είναι σίγουρο ότι μετά από τόσους μήνες απουσίας έχει πολλά να πει. Με τον έως τώρα προγραμματισμό θα βγάλει στον αέρα τέσσερα «Τσαντίρια» με το πρώτο από Αθήνα, ενώ το δεύτερο θα βγει από τη Θεσσαλονίκη. Για τα υπόλοιπα δύο δεν έχει αποφασίσει ακόμα, αλλά ένα πιθανό μέρος είναι η Μυτιλήνη. Μπορεί οι κάτοικοι του νησιού να απολαύσουν από κοντά το δημοφιλή δημιουργό, αλλά πολύ ωραία θα περάσουν και οι τηλεθεατές που θα συντονιστούν εκείνες τις μέρες στη συχνότητα του ALPHA.



Από την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου λοιπόν ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει με το «Δια ταύτα» και από την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου σκοπεύει να υποδεχτεί τους τηλεθεατές στο «Αλ τσαντίρι νιουζ του». Κι είναι σίγουρο ότι πάλι θα βάλει φωτιά και στα μηχανάκια τηλεθέασης, αλλά και στα “θύματα” της σάτιράς του που θα... χτυπηθούν από τα νεύρα τους, όταν οι τηλεθεατές θα... χτυπιούνται στα γέλια!

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags