Facebook Pixel Κ.Μπογδάνος:«Υπάρχουν μαθουσάλες και μούμιες στην ΤV! Γιατί τους βλέπετε ακόμη; Ξεκολλήστε!» (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2014-02-01 22:03:00

Κ.Μπογδάνος:«Υπάρχουν μαθουσάλες και μούμιες στην ΤV! Γιατί τους βλέπετε ακόμη; Ξεκολλήστε!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κ.Μπογδάνος:«Υπάρχουν μαθουσάλες και μούμιες στην ΤV! Γιατί τους βλέπετε ακόμη; Ξεκολλήστε!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεσπάθωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος μέσα από την εκπομπή ''Αποκαλυπτικά'' και τον Ιορδάνη Παπακυριακού και προετρέποντας τους τηλεθεατές να σταματήσουν να βλέπουν τους μαθουσάλες.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απάντησε στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα και αποκάλυψε πως ξύρισε το μουστάκι του μετά από αυτό που του είπε ο Σταμάτης Μαλέλης.

Για τον Γιώργο Παπαδάκη είπε, " Πάμε παρακάτω. Δεν τον γνωρίζω. Συνεπώς δεν μπορώ να μιλήσω. Δεν γνωρίζω την τιμιότητα! Εκτός από τον κ. Παπαδάκη, υπάρχει και ένα κανάλι που τον κρατάει. Ούτε σκοτώνουμε τα άλογα όταν γερνάνε, ούτε από την άλλη θεωρούμε ότι τα πράγματα πρέπει να είναι μια γεροντοκρατία.''

Για Νότη Σφακιανάκη και την παρεξήγηση που έγινε , " Μιλήσαμε μια, μιλήσαμε δύο είχαμε κανονίσει ώρα, είχαμε κανονίσει μέρος, είχαμε κανονίσει τόπο! Είχαμε κανονίσει ότι μπορείς να κανονιστεί! Βγάζω δελτία, βγάζω τρέιλερ. Με πήρε τηλέφωνο και άρχισε τα δικά του, '' συγνώμη κύριε ποιος είστε; Στανίση'' . Ήρθε διότι του είπα ότι εγώ θα βγάλω μια καρέκλα''

Για Γιώργο Λιάγκα που είπε ότι κουνιέται, " Να ναι καλά ο άνθρωπος. Με τι ασχολούμαστε τωρα! Δεν με ενόχλησε αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Τιμή μου να ασχολείται μαζί μου!"

Δείτε όσα είπε:



Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags