Facebook Pixel Αποκάλυψη Λιάγκα: «Είχε έρθει πέρυσι ο Γιάννης Λάτσιος και μου είχε πει...»
Life
| 2014-07-27 19:50:00

Αποκάλυψη Λιάγκα: «Είχε έρθει πέρυσι ο Γιάννης Λάτσιος και μου είχε πει...»

Αποκάλυψη Λιάγκα: «Είχε έρθει πέρυσι ο Γιάννης Λάτσιος και μου είχε πει...»

Ο γνωστός παρουσιάστης μιλάει για την απόφασή του να φύγει από το MEGA, για την εκπομπή που αρνήθηκε, για τα επόμενα σχέδια του, για το αν θα κατέβει στις εκλογές, αλλά και για το αν έχει κάνει sex tape!

Αυλαία για τις καλοκαιρινές του διακοπές έριξε και το ...εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά με τελευταίο καλεσμένο τον Γιώργο Λιάγκα. Ο παρουσιαστής μίλησε για πολλά...

Το ρίσκο που πήραν με την Φαίη Σκορδά

Η φετινή σεζόν ήταν για μένα και την Φαίη ένα μεγάλο ρίσκο, όταν οδηγηθήκαμε στην απόφαση να φύγουμε από το MEGA και να πάμε στον ΑΝΤ1. Δεν έχεις δεμένους τους τηλεθεατές.

Θα πήγαινε την εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη;

Πιστεύω ότι έτσι όπως είναι δομημένη η εκπομπή ταιριάζει πάρα πολύ στην φιλοσοφία του πρωινού. 

Η εκπομπή που δεν του άρεσε από τη φετινή σεζόν

Το J2US ήταν κατώτερο του πρώτου, δεν είναι όμως ότι ήταν και για πέταμα. 

Η πρόταση του Γιάννη Λάτσιου

Έχει έρθει από πέρυσι ο Γιάννης Λάτσιος και μου έχει πει ότι θα ήθελε να κάνω και μια ακόμα εκπομπή βραδινή. Είχε συζητηθεί είτε μαζί με την Φαίη είτε μόνος μου να κάνουμε ένα late night show. Έκοψα τη συζήτηση αυτή εν τη γενέσει της γιατί θεωρώ ότι ο κόσμος κάποια στιγμή θα μας βλέπει και αντί να μας αγαπάει θα μας βαρεθεί. Έχουμε το Πρωινό, έχουμε το The Voice, είναι υπερέκθεση. Όταν κλείσουν αυτοί οι κύκλοι, ελπίζω να μην έχει κλείσει ο δικός μου, θα ήθελα να κάνω ένα late night.

Θα ξανακατέβει στην πολιτική;

Μία φορά πήγα να το κάνω και με μαύρισαν. Κατέβηκα στη Λάρισα και με τις 20 μέρες που πήγα πήρα 22.500 σταυρούς. Πήγα καλά, δεν βγήκα. Ορθώς δεν βγήκα. Είχα κατέβει με το ΠΑΣΟΚ, στην πορεία έγιναν αυτά που έγιναν, το ΠΑΣΟΚ έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για το Μνημόνιο και την πληρώνει μετεκλογικά. Θα τα είχαν φάει οι άλλοι και θα την πλήρωνα εγώ. Κάποια στιγμή στο μέλλον δεν το αποκλείω να μου ξαναγίνει η μούρλια. 

Γιατί έφυγε από την Real;

Φέτος, μετά από 6 χρόνια εκπληκτικής συνεργασίας με τον φίλο μου και κουμπάρο μου Νίκο Χατζηνικολάου αποφασίσαμε να κλείσει αυτός ο κύκλος. Λίγο ότι αισθανόμουν κουρασμένος, λίγο ότι θεωρώ πως κάποια πράγματα κλείνουν έναν κύκλο και πρέπει να ανοίξουν άλλοι... Έφυγα με τις καλύτερες... ο άνθρωπος είναι συγγενής μου κι έχουμε άριστη σχέση.

Sex tape...
   
Έχω μπει στον πειρασμό, δεν το έχω κάνει όμως γιατί θεωρώ ότι ο καλύτερος δίσκος που μπορείς να αποθηκεύσεις ωραίες στιγμές με τη σύντροφό σου είναι στο μυαλό. 

Ποιους θα έστελνε σπίτι τους να ξεκουραστούν;

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην τηλεόραση που εμένα δεν μου αρέσουν. Δεν πρόκειται να σου πω ονόματα όμως γιατί είναι πολύ άκομψο συναδελφικά όταν κάνεις την ίδια δουλειά να βγεις και να πεις ότι ο τάδε δεν μου αρέσει. Δεν θα το έκαν ούτε για πλάκα. Σέβομαι το ψωμί του καθενός. Αυτοί που με εκνευρίζουν πάρα πολύ είναι οι πολιτικοί. Ο λόγος του Άδωνι Γεωργιάδη με τσιτώνει πολύ. 

Από ποιους ζητάει συγνώμη;

Θα ζήταγα συγνώμη από τον πατέρα μου επειδή γιατί μεγαλώνοντας θα έπρεπε να είμαστε λίγο πιο κοντά, μαζί τους. Στο παρελθόν έχω ζητήσει συγνώμη όταν είχα πάει σε ένα μαγαζί που τραγουδούσε ο Ρέμος με την Παπαρίζου και είχαν κάνει ένα πρόγραμμα που για μένα ήταν άκαιρο και είχα πει ότι "αυτοί τώρα δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό είναι παρακμιακό;". Μου εξήγησαν μετά οι επιχειρηματίες ότι αυτό έκανε κακό στο μαγαζί, αισθάνθηκα πολύ άσχημα.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags