Facebook Pixel Ανατροπή στο «Μην αρχίζεις την μουρμούρα»: Δες ποιο ζευγάρι θα… χωρίσει!
Life
| 2014-08-17 22:48:00

Ανατροπή στο «Μην αρχίζεις την μουρμούρα»: Δες ποιο ζευγάρι θα… χωρίσει!

Ανατροπή στο «Μην αρχίζεις την μουρμούρα»: Δες ποιο ζευγάρι θα… χωρίσει!

Τα τηλεοπτικά ζευγάρια Δάφνη Λαμπρογιάννη- Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ελένη Κοκκίδου- Αντώνης Αντωνίου και Ιωάννα Τριανταφυλλίδη- Πάνος Βλάχος, θα συνεχίζουν να μοιράζονται μαζί μας τις έντονες στιγμές, τον έρωτα, την γκρίνια αλλά και την μουρμούρα τους και την ερχόμενη σεζόν.

Βέβαια, θα κάνουν την εμφάνιση τους και άλλοι ηθοποιοί, οι οποίοι θα αναστατώσουν τις ζωές των πρωταγωνιστών και θα φέρουν τα πάνω- κάτω!

Ο στενός κύκλος των ζευγαριών ( φίλοι και συγγενείς) θα συνεχίσει να «παίζει» σημαντικό ρόλο στις ζωές τους και σύμφωνα με πληροφορίες, φέτος θα γίνει πιο έντονη η παρουσία του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως όλα δείχνουν, η μαμά του Χάρη (Πάνος Βλάχος), θα έλθει στην Αθήνα και θα δημιουργήσει τριβές στη σχέση του με τη Βάσω.

Μάλιστα, το ζευγάρι θα οδηγηθεί… στον χωρισμό αλλά όχι για πολύ, καθώς θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορούν να κάνουν ο ένας μακριά από τον άλλον. Και τότε θα εμφανιστεί η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία θα ταράξει για ακόμη μια φορά την οικογενειακή τους ευτυχία.

Η επέλαση των μαμάδων θα συνεχιστεί με την εμφάνιση της επί 15 χρόνια χήρας μητέρας του Ηλία (Βλαδίμηρος Κυριακίδης), η οποία έρχεται και αυτή στην Αθήνα, επειδή θέλει να «ξαναφτιάξει» τη ζωή της. Ο γιος της έχει τις αντιρρήσεις του, αλλά η ίδια είναι αποφασισμένη και έχει βρει και τον γαμπρό!

Όπως καταλαβαίνετε, τα ζευγάρια μας υπόσχονται πολλά γέλια και κυρίως έντονη μουρμούρα, τη σεζόν που έρχεται…

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags