Facebook Pixel Απρόσμενη εξέλιξη με Μουτσινά!
Life
| 2014-08-19 16:59:00

Απρόσμενη εξέλιξη με Μουτσινά!

Απρόσμενη εξέλιξη με Μουτσινά!

Ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να του πιστέψει αυτό που συνέβη το φετινό καλοκαίρι...
 

Γράφτηκαν πολλά, αλλά τελικά αποδείχτηκε πως πρόκειται για μια... συνεργασία που τελείωσε πριν ξεκινήσει. Παρά όλα όσα γράφονται τον τελευταίο καιρό, λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές, τα στελέχη του ΣΚΑΪ... αποδέσμευσαν τον Νίκο Μουτσινά, θεωρώντας ότι είναι... αδύναμος κρίκος για τα σχέδιά τους.

Μετά τη λήξη συνεργασίας του με τον ALPHA ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε συναντήσεις με τα στελέχη του ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει εκεί τον "Πιο αδύναμο κρίκο", το τηλεπαιχνίδι που ήθελε να παρουσιάσει και στο κανάλι της Κάντζας, αλλά τελικά δεν του είχαν εκπληρώσει την επιθυμία του. Ενώ λοιπόν φαινόταν πως οι συναντήσεις με τα στελέχη του Φαλήρου πήγαιναν καλά και ήθελαν να βγάλουν την επόμενη σεζόν το τηλεπαιχνίδι, τα στελέχη του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να αλλάξουν τα σχέδιά τους και όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα κείμενα, να βγάλουν στον αέρα το "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος".

Οι λόγοι επιλογής του συγκεκριμένου τηλεπαιχνιδιού είναι γιατί στον ΣΚΑΪ θεωρούν ότι μπορεί να σταθεί καλύτερα στο καθημερινό τους πρόγραμμα. Έτσι ο "Κρίκος" αποδείχτηκε... αδύναμος για το πρόγραμμα και αντίστοιχα και ο Μουτσινάς αποδείχτηκε... αδύναμος για τον "Εκατομμυριούχο".

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, πριν από λίγες ημέρες στελέχη του ΣΚΑΪ ενημέρωσαν τον Νίκο Μουτσινά για τις αποφάσεις τους, ολοκληρώνοντας έτσι τον κύκλο επαφών με τον παρουσιαστή για το τηλεπαιχνίδι και... αποδεσμεύοντάς τον ουσιαστικά, αφού τουλάχιστον προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πλαίσιο μεταξύ τους συνεργασίας.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags