Facebook Pixel Προς Μάρκο Σεφερλή: Ζήτα συγγνώμη για τη φάρσα!
Life
| 2014-10-15 19:30:00

Προς Μάρκο Σεφερλή: Ζήτα συγγνώμη για τη φάρσα!

Προς Μάρκο Σεφερλή: Ζήτα συγγνώμη για τη φάρσα!

Μήνυση, αν δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη, θα υποβάλει ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του φορέα «Γραμμή Ζωής» κατά του παρουσιαστή.

Μήνυση, αν δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη, θα υποβάλει ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του φορέα «Γραμμή Ζωής», κατά του Μάρκου Σεφερλή, με αφορμή την τηλεφωνική φάρσα του παρουσιαστή σε ηλικιωμένα άτομα, μέσα από την εκπομπή «Mega με Μία».




Η πρόθεση του διοικητικού συμβουλίου, της «Γραμμής Ζωής» έγινε γνωστή μέσα από την επίσημη σελίδα του μη κερδοσκοπικού λογαριασμού στο facebook, με την εξής ανάρτηση:

«Σήμερα στην εθνική τηλεφωνική γραμμή για ηλικιωμένους SOS 1065 δεχθήκαμε πλήθος κλήσεων-καταγγελιών για την ανάρμοστη συμπεριφορά του παρουσιαστή κυρίου Μάρκου Σεφερλή σε ηλικιωμένους. Στόχος του ήταν να γελοιοποιήσει ηλικιωμένα άτομα χρησιμοποιώντας τον φόβο και τον πανικό με σκοπό την υψηλή τηλεθέαση και ως εκ τούτου το οικονομικό όφελος τόσο για την εκπομπή του όσο και τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Η πολυπληθής παρέα του κ. Σεφερλή στην εκπομπή αποτελούμενη από επαγγελματίες πανελίστες επικροτούσε το ανάρμοστο και αγενέστατο κατόρθωμα του παρουσιαστή, με γέλια κραυγές και χειροκροτήματα. Ο Φορέας μας ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ καλεί τον παρουσιαστή εντός δύο (2) ημερών να τηλεφωνήσει στους ηλικιωμένους που χλεύασε σήμερα και να τους ζητήσει Δημόσια Συγνώμη, παράλληλα να δηλώσει δημόσια ότι δεν θα επαναλάβει τέτοιου είδους «αστεία» σε ηλικιωμένα άτομα. Σε αντίθετη περίπτωση και μετά πάροδο δύο ημερών ο Φορέας μας θα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags