Facebook Pixel Παράταση στη μάχη για τη Nova
Life
| 2014-12-19 23:09:00

Παράταση στη μάχη για τη Nova

Παράταση στη μάχη για τη Nova

 Δεσμευτική πρόταση και από την Vodafone-WINDγια τη  Forthnet  με στόχο τη Novα. Δεύτερος γύρος  «αναμέτρησης» ανάμεσα στον ΟΤΕ και το «δίδυμο» Vodafone /WINDγια τους 500.000 συνδρομητές της Nova.

Οι εξελίξεις μετατίθενται για το 2015, οπότε και εκτιμάται πως θα ολοκληρωθεί η διαδικασία του οικονομικού και του νομικού ελέγχου της Nova, ύστερα από τις δύο μή δεσμευτικές προτάσεις που υπέβαλαν στη διοίκηση και τους μετόχους της Forthnet.

 

Ο ΟΤΕ που έλαβε πρώτος την πρωτοβουλία και χτύπησε την πόρτα της Forthnet διεκδικώντας τη Nova, με στόχο να ελέγξει την αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης. Κέρδισε τη μάχη για τα δικαιώματα του Champions League και του Europa League καταθέτοντας όμως πρόταση με υψηλό τίμημα. Για να καλυφθεί όμως η επιλογή αυτή είναι απαραίτητη η ενίσχυση με τους συνδρομητές της Nova. Στη διαδρομή απέκτησε για την επόμενη διετία και τα δικαιώματα του γερμανικού πρωταθλήματος για δύο επιπλέον χρόνια. Στο μεσοδιάστημα αυτό συνέταξε την κυρία πρόταση για τη Nova δείχνοντας πως επιμένει για την εξαγορά της.

Η Vodafone και η WIND έχοντας ήδη το 40% της Forthnet παρακολουθούν τις κινήσεις, έχοντας όμως ένα επιπλέον βάρος. Τα 305 εκατ. ευρώ που πρέπει να καταθέσουν σε 3 δόσεις, μαζί με την Cosmote για την απόκτηση του ψηφιακού μερίσματος. Κάτω από αυτά τα δεδομένα, στον αγώνα για το “έπαθλο” της Nova, ανάμεσα σε ΟΤΕ και Vodafone/WIND δίνεται ...παράταση ως το πρώτο τρίμηνο του 2015.

ΠΗΓΗ: http://media-industry.blogspot.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags