Facebook Pixel Έξαλλη η Μελέτη: «Δεν έχεις τιμή ρε φίλε… εκτίθεσαι!»
Life
| 2015-03-03 18:12:00

Έξαλλη η Μελέτη: «Δεν έχεις τιμή ρε φίλε… εκτίθεσαι!»

Έξαλλη η Μελέτη: «Δεν έχεις τιμή ρε φίλε… εκτίθεσαι!»

Σε ποιον τα έχωσε η γνωστή παρουσιάστρια και γιατί;

Συνέντευξη στην εκπομπή...«Αποκλειστικά» και στον Μένιο Φουρθιώτη έδωσε η Ελεωνόρα Μελέτη και εκτός των άλλων παραδέχτηκε, μετά από σχετική ερώτηση, ότι ενοχλήθηκε ιδιαίτερα με ένα πρόσφατο δημοσίευμα σε εφημερίδα που διαστρέβλωσε τα λεγόμενά της, σχετικά με την προσωπική της ζωή.

 

Χαρακτηριστικά η Ελεονώρα δήλωσε: «Όταν έχει συνεννοηθεί με έναν άνθρωπο κάτι συγκεκριμένο και ξέρει την πληγή σου και σου έχει υποσχεθεί δίνοντας τον λόγο της τιμής του, της δημοσιογραφικής και αντρικής τιμής του ότι θα χειριστεί κάποια πράγματα όπως έχετε συμφωνήσει και υπάρχει και γραπτώς αυτό το πράγμα και ξαφνικά ανοίγεις και βλέπεις κάτι τελείως διαφορετικό δεν έχει τιμή ρε φίλε εκείνη την ώρα.

 

Δηλαδή δεν εκθέτεις εμένα, εκτίθεσαι ο ίδιος. Εκτίθεσαι! Και το θεωρώ τραγικό. Δηλαδή δεν έχω ζητήσει ποτέ χάρη και ρουσφέτι από κανέναν. Το μόνο που ζήτησα ήταν μια μικρή προστασία στο συγκεκριμένο θέμα των προσωπικών μου, το οποίο έχει κουράσει πλέον. Έχει πραγματικά κουράσει αυτό το πράγμα και θεωρώ ότι έχει κουράσει και τον κόσμο. Ήτανε μία συμφωνία για να δώσουμε τη συνέντευξη δεν τηρήθηκε τίποτα από όλα αυτά.

 

Και δεν είναι ότι διαστρεβλώθηκαν τα λόγια μου. Είναι ότι ειπώθηκαν πράγματα στους τίτλους πάνω, που αν έμπαινες μέσα στη συνέντευξη εσύ ως αναγνώστης δεν θα τα έβρισκες πουθενά. Δηλαδή δώστη μόνος σου τη συνέντευξη άμα είναι να πεις αυτά που θες να πεις από την αρχή. Δεν είναι ανάγκη να έχεις κι εμένα να σου μιλάω 20 λεπτά στο τηλέφωνο!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags