Facebook Pixel Ξέσπασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και τα... έχωσε σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ!
Life
| 2015-05-15 16:44:00

Ξέσπασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και τα... έχωσε σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ!

Ξέσπασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και τα... έχωσε σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ!

Διαβάστε σε ποιον τα έχωσε και γιατί...

Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή ξέσπασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή της δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη....

«Τι μπούρδες λέτε μωρέ; Και μου αρέσει που κάποιοι κολλάνε... δηλαδή τι περιμένατε; ΣΥΡΙΖΑ. Οι μισοί αριστεροί είναι άθεοι. Δεν καταλαβαίνω τι σας φαίνεται παράξενο. Ο άλλος πάει και ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ και μετά δεν του αρέσει που κάποια πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ είναι άθεοι και λένε μα γιατί τα λένε αυτά και γιατί τα λένε τα άλλα. Μα αφού ΣΥΡΙΖΑ ψήφισες ρε φίλε! Δεν ξέρει ότι είναι άθεοι; Τουλάχιστον σε αυτό ήταν πολύ τίμιοι, ούτε ορκίστηκαν»

«Ρε (Φίλη) άσε τον κόσμο να πιστεύει. Άσε με εμένα που πιστεύω ρε φίλε να κάνω αυτό που γουστάρω! Τι σε πειράζει αν εγώ πάω στα λείψανα! Σου είπα εγώ τίποτα που δεν πιστεύεις; Γαμ... Έχετε πολλά προβλήματα εκεί στην κυβέρνηση ρε το καταλαβαίνετε; Έχετε να λύσετε πράγματα ρε! Αφήστε ήσυχους εμάς που πιστεύουμε να κάνουμε αυτό ότι  γουστάρουμε!»

«Ρε Φίλη και κάθε Φίλη πλάκα μας κάνεις; Κοίτα εκεί πέρα την δουλειά σου να σώσεις την χώρα όπως υποσχέθηκες και άσε εμένα να πάω στην Αγία Βαρβάρα και σε όποια Αγία Βαρβάρα θέλω γιατί έτσι γουστάρω να πάω! Αυτό σε πείραξε τώρα; Επειδή εσύ πρώτη φορά βγήκες πάνω αριστερός θέλεις τώρα να διατυμπανίσεις τον αθεϊσμό σου πρέπει να τα βάλεις με εμάς; Σε ενόχλησα εγώ ποτέ; Σε ψηφίσανε να σώσεις την χώρα και μη μιλάς.»



Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags