Facebook Pixel Άγριος καυγάς Βαρουφάκη – Χατζηνικολάου (ΦΩΤΟ)
Life
| 2015-07-25 17:37:00

Άγριος καυγάς Βαρουφάκη – Χατζηνικολάου (ΦΩΤΟ)

Άγριος καυγάς Βαρουφάκη – Χατζηνικολάου (ΦΩΤΟ)

Το αυριανό ρεπορτάζ της Real προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του πρώην Υπουργού, αλλά και την απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου που τον καλεί δημόσια να ζητήσει συγνώμη.

"Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να παραιτηθεί". Νέα έκπληξη από τον Γιάνη Βαρουφάκη λίγα 24ωρα μετά το "ναι" στη Βουλή», αυτό είναι το «χτύπημα» στην πρώτη σελίδα της Κυριακάτικης Real που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Γιάννη Βαρουφάκη.

Ο πρώην Υπουργός αφού ισχυρίστηκε πως δεν είπε κάτι τέτοιο και ότι είναι... προβοκάτσια, πρόσθεσε ότι ο δημοσιογράφος δέχθηκε πιέσεις για να βάλει αυτόν τον τίτλο!

Ο Βασίλης Σκουρής μέσα από το Facebook, απάντησε στο tweet του πρώην Υπουργού Οικονομικών με αφορμή το δημοσίευμα που υπογράφει στη Realnews της Κυριακής.

Το μήνυμα του δημοσιογράφου Βασίλη Σκουρή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έχει ως εξής: 
«Το ρεπορτάζ για το Γιάνη Βαρουφάκη που υπογράφω στη Realnews είναι απολύτως ακριβές και μεταφέρει με συνέπεια όσα κουβεντιάσαμε. Ούτε εγώ ούτε η εφημερίδα προβοκάρει».


Το tweet του Γιάνη Βαρουφάκη έγραφε:
«Ο τίτλος “Βαρουφάκης: Να παραιτηθεί η κυβέρνηση” είναι η προβοκάτσια της Κυριακής. Ανυπομονώ να δω την προβοκάτσια της... Δευτέρας».


Στην συνέχεια όμως υπήρξε τσακωμός και με τον εκδότη της Real, Νίκο Χατζηνικολάου:





*** Η πιο καυτή MILF ever! (βίντεο με 1,5 εκ. vews!) Κλικ ΕΔΩ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags