Facebook Pixel Μεταγραφή-έκπληξη για Μπάμπη Χριστόγλου!
Life
| 2015-08-07 13:00:00

Μεταγραφή-έκπληξη για Μπάμπη Χριστόγλου!

Μεταγραφή-έκπληξη για Μπάμπη Χριστόγλου!

Ποια ποδοσφαιρική ομάδα έβαλε στο ρόστερ της τον γνωστό δημοσιογράφο;

Mεταγραφή-έκπληξη από τα Χανιά, που συμφώνησαν με τον Μπάμπη Χριστόγλου, για να αναλάβει υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος διατηρεί μακροχρόνια φιλία με τον εκ των διοικητικών ηγετών της ομάδας, Ηρακλή Νύκταρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Από σήμερα είμαι υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας. Θα έρχομαι αρκετές φορές στα Χανιά γιατί έτσι κι αλλιώς μ' αρέσουν. Ερχόμουν έτσι κι αλλιώς. Τα αγαπάω πολύ τα Χανιά. Ελπίζω η ομάδα να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία, την αξίζει, είναι καλή ομάδα και με το "κουμάντο" της φετινής διοίκησης ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Για το αν ο ΑΟΧ μπορεί να ανέβει στη Super League: «Στόχος είναι η ομάδα να πάει στη Σούπερ Λιγκ. Οτιδήποτε άλλο δεν νομίζω ότι πάει για τα Χανιά. Ο μοναδικός μας στόχος είναι να ανέβει η ομάδα κατηγορία».

Για τον ρόλο του στην ομάδα και τη σχέση του με τον Νύκταρη: «Ναι, είμαστε πολλά χρόνια φίλοι με τον Ηρακλή και με τα υπόλοιπα παιδιά και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους. Χώρια ότι μ' αρέσουν πολύ τα Χανιά! Το λέω για να μην παρεξηγηθώ αλλά με τον Ηρακλή είμαστε πολλά χρόνια φίλοι».

Οσο για το αν παρακολουθήσει το φιλικό με τον Πλατανιά: «Θα έρθω, ναι. Είμαι για διακοπές στο Ρέθυμνο αλλά θα τις... χαλάσω και θα έρθω».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags