Facebook Pixel Αλλαγές στο Sport24radio και νέα πρεμιέρα Δευτέρα βράδυ!
Life
| 2015-09-07 18:10:00

Αλλαγές στο Sport24radio και νέα πρεμιέρα Δευτέρα βράδυ!

Αλλαγές στο Sport24radio και νέα πρεμιέρα Δευτέρα βράδυ!

Ο Ηρακλής Αντύπας, μεταγραφή από τον ΣπορΦμ, ξεκινάει σήμερα τις εκπομπές στον Sport24radio. Ποιος θα είναι μαζί του και τι γίνεται με τον Τσάρλι...

Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας θα κάνει το «ντεμπούτο» στον Sport14 Radio ο Ηρακλής Αντύπας, ο οποίος στην εκπομπή επικοινωνίας που θα κάνει, θα έχει δίπλα του τον Σταύρο Καραΐνδρο και όχι τον Τσάρλι που ήταν στην συγκεκριμένη «ζώνη».

Ο Τσάρλι, όπως ενημέρωσε στην χθεσινή του τελευταία εκπομπή στο δίωρο 12-2, θα παραμείνει στον σταθμό, αλλά θα αλλάξει ώρα. Αυτή πάντως δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή στο πρόγραμμα του σταθμού, το οποίο θα «βγει στον αέρα», μετά τις 20 Σεπτεμβρίου.

Ιδού τι έγραψε ο Ηρακλής Αντύπας στο
Facebook για το νέο του ξεκίνημα:

Νέα μέρη (Sport 24 Radio 103,3), ίδιες συνήθειες (ο λύκος και αν εγέρασε… τηλέφωνα θα σηκώνει), νέος συνοδοιπόρος (Σταύρος Καραΐνδρος). Τα μεσάνυχτα, αρχίζει και πάλι η επικοινωνία μας. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους…

 

Ιδού τι έγραψε ο Τσάρλι για τις αλλαγές:


Απο τα τέλη Αυγούστου του 2008, βρίσκομαι στην βραδινή ζώνη. Αρχικά με τον Θέμη και το ιστορικό σουτ τηλεφώνημα, στην συνέχεια με τον Σούτο, Επέστρεψα στον Σέντρα ΦΜ μόνος και στον Sport 24 radio, αρχικά μόνος και στην συνέχεια με τον Γκαραγκάνη, Όπως ανακοίνωσα το Ανάλυσε το ολοκληρώθηκε χθες.


Εδώ και αρκετούς μήνες είχα ζητήσει από τον Παντελή Διαμαντόπουλο να με αλλάξει ώρα.Πρέπει κάποια στιγμή, να ομαλοποιηθούν τα ωράρια μου. Δεν είναι εύκολο να κοιμάσαι κάθε μέρα μετά τις 5 το πρωί. Όσο και αν με γέμιζαν οι συζητήσεις μας, ένιωσα την ανάγκη, να αλλάξω ώρα και να κάνω κάτι λίγο διαφορετικό. Στον sport24 radio, συνεχίζω κανονικά και σύντομα, με το νέο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί και η νέα μου εκπομπή. Τα νέα είμαι σίγουρος πως θα σας αρέσουν. Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT 24 Radio έρχονται εκπλήξεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags