Facebook Pixel Έτσι απαντά ο Ιβάν! Ετοιμάζει ρελάνς, παίρνει κανάλι!
Life
| 2016-09-02 13:00:00

Έτσι απαντά ο Ιβάν! Ετοιμάζει ρελάνς, παίρνει κανάλι!

Έτσι απαντά ο Ιβάν! Ετοιμάζει ρελάνς, παίρνει κανάλι!

Ποια θα είναι η νέα κίνηση τού αφεντικού τού ΠΑΟΚ και πώς θα αποκτήσει τελικά σταθμό; Ο Αποδυτηριάκιας αποκαλύπτει τη συνέχεια τού «πολέμου» με τον Μαρινάκη στην τηλεόραση!

Το 'χω σίγουρο. Η εγκληματική οργάνωση που πρωταγωνιστεί τα τελευταία 4 χρόνια στο πρωτάθλημα θα κτυπήσει και στο χώρο του τηλεοπτικού ανταγωνισμού. Δεν το συζητώ ότι αυτό θα προκύψει.

Δεν χρειάζεται να 'ναι κανείς μάντης Κάλχας για να συμφωνήσει σ' αυτήν τη χειροπιαστή πρόβλεψη. Αλαφούζος και Ιβάν Σαββίδης, που διεκδίκησαν άδεια για κανάλι, όπως και ο Μελισσανίδης, φωτογράφιζαν με τον πιο έντονο τρόπο τον Μαρινάκη, επίσης υποψήφιο καναλάρχη ως αρχηγό του συνδικάτου στο ποδόσφαιρο.

Από την άλλη, ο Μαρινάκης, πράγματι υπόδικος για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, κατηγορούσε την τριπλέτα των αντιπάλων του ότι εκείνοι αποτελούν μία συμμορία που δυσφημεί τον ίδιον αλλά και διασύρει το ποδόσφαιρο.

Γιατί, και με ποια λογική θα περίμενε κανείς ότι οι πρωταγωνιστές, όχι απαραίτητα και ένοχοι, στη συντήρηση ενός κλίματος «μαφιόζικου» στο πρωτάθλημα του ποδοσφαίρου, θα αλλάξουν πρακτικές και συμπεριφορά στον ανταγωνισμό της τηλεθέασης.

Ο Ιβάν δεν πήρε άδεια, όμως δεν τον βγάζεις από το παιχνίδι. Και γιατί είναι περισσότερο από σίγουρο ότι θα εξασφαλίσει άδεια για κανάλι ''Β' Eθνικής'', περιφερειακό ή θεματικό. Κι έτσι θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει ως βρώμικο αντίπαλό του τον Μαρινάκη, τον οποίον γνώρισε στο ποδόσφαιρο και θα τον έχει ανταγωνιστή στο πρωτάθλημα.

Τι θα εμποδίζει τον Μελισσανίδη, πολυ περισσότερο τον Αλαφούζο να συνεχίσει να ''ξεφωνίζει'' τον Μαρινάκη, και τον Μαρινάκη να επαναλαμβάνει όσα ...χαριτωμένα και πεζοδρομιακά έχει ''πυροβολήσει'' τον Αλαφούζο; Το υπαρκτό πνεύμα, λοιπόν, της υπαρκτής ή ανύπαρκτης "εγκληματικής οργάνωσης" στα γήπεδα, θα συνεχιστεί και στο νέο τηλεοπτικό τοπίο.

Ο υπόδικος Μαρινάκης καναλάρχης, αυτά μόνο στην Ελλάδα τού Σύριζα, διάβασε   apodytiriakias.gr  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags