Facebook Pixel Ανακοίνωση του ΠΣΑΤ κατά του Τσίπρα
Life
| 2017-05-08 23:12:00

Ανακοίνωση του ΠΣΑΤ κατά του Τσίπρα

Ανακοίνωση του ΠΣΑΤ κατά του Τσίπρα

Σκληρή ανακοίνωση, για συγκεκριμένους όμως λόγους!

Ο ΠΣΑΤ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δηλώνει την έντονη δυσαρέσκειά του για το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, θεωρώντας πως απαξιώνει το επάγγελμα του αθλητικού συντάκτη γενικότερα και προσβάλει την ιστορική «Αθλητική Κυριακή».

Αναλυτικά:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, με αφορμή επίσημη ανακοίνωση της Γραμματείας Επικοινωνίας του Πρωθυπουργού σχετικά με τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, είναι υποχρεωμένος να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια του για την γενικότερη απαξίωση που επιχειρείται στο έργο των Αθλητικών Συντακτών.

Η επίκληση απαξιωτικών αναφορών σε αθλητικές εκπομπές, όπως της ιστορικής «Αθλητικής Κυριακής», προσβάλουν συνολικά τους Αθλητικούς Συντάκτες. 

Σε μια τέτοια κίνηση πολιτικού εξυπνακισμού, εντελώς ανιστόρητα και άστοχα, απαντάμε με την έντονη διαμαρτυρία μας και ζητάμε από τους εμπνευστές της σχετικής ανακοίνωσης, περισσότερο σεβασμό στη δουλειά των Αθλητικών Συντακτών, τις περισσότερες φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες, όπως συνέβη και στον τελικό της ντροπής, το περασμένο Σάββατο στο Βόλο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags