Facebook Pixel "Σεισμός" στην πιάτσα, βράζουν οι οπαδοί του ΠΑΟ: Μαζί Βαρδινογιάννης-Μαρινάκης-Αλαφούζος!
Life
| 2017-07-23 14:00:00

"Σεισμός" στην πιάτσα, βράζουν οι οπαδοί του ΠΑΟ: Μαζί Βαρδινογιάννης-Μαρινάκης-Αλαφούζος!

"Σεισμός" στην πιάτσα, βράζουν οι οπαδοί του ΠΑΟ: Μαζί Βαρδινογιάννης-Μαρινάκης-Αλαφούζος!

Αυτό κι αν είναι θέμα, ειδικά αν επαληθευτεί. Γιάννης Βαρδινογιάννης, Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Αλαφούζος κατέληξαν σε ιστορική συμφωνία που θα φέρει τα πάνω-κάτω!
 

Το ρεπορτάζ προέρχεται από το χώρο των media και είναι ικανό να ταρακουνήσει για τα καλά τα λημνάζοντα ύδατα...

Τόσο στον τομέα των media όσο και στον ποδοσφαιρικό, καθώς το τελευταιο διαστημα οι οπαδοι του Παναθηναϊκου "βράζουν" με τη διοίκηση του συλλόγου και αναρωτιούνται (υπήρχε σχετικό πανό στο φιλικό εναντίον της Άλκμααρ) αν πρόκειται για "μπροστινούς του Μαρινακη"!

Αυτή η εξέλιξη, αν επαληθευτεί, αναμένεται να κάνει χειρότερο κλίμα...

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», έχουν ξεκινήσει συζητήσεις ανάμεσα στις οικογένειες Βαρδινογιάννη και Αλαφούζου σχετικά με την προοπτική συνεργασίας του Star και το ΣΚΑΪ. Αμφότεροι επιθυμούν περιορισμό στα έξοδα λειτουργίας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ γίνεται λόγος για αμοιβαία παραχώρηση μετοχών από τον ένα επιχειρηματία στον άλλον που θα φτάνει το 49% του συνολικού κεφαλαίου!

Για να προχωρήσει το κοινοπρακτικό σχήμα η πλευρά Βαρδινογιάννη θα εισφέρει ένα ποσό σε μετρητά περί τα 10 εκ. ευρώ, καθώς και μέρος (πιθανότατα το 17.5%) από τις μετοχές που κατέχει στο Mega!

Σε αυτό το σημείο εμφανίζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που ως κάτοχος του 22.11% του Mega, θα έχει σε αυτή την περίπτωση συνεργάτες τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη!

Η ενδεχόμενη αυτή συμμαχία, σύμφωνα με την εφημερίδα, θα σημάνει και τροποποίηση στα media! Τόσο στο ψυχαγωγικό - ειδησεογραφικό πρόγραμμά τους, όσο και στη πιθανότητα συστέγασης των τριών σταθμών! 

Πρόκειται για μια συνεργασία, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, που αν προχωρήσει θα προκαλέσει «σεισμικού χαρακτήρα αλλαγές και δονήσεις»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags