Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι πρώτες αλλαγές του Σαββίδη στο «Epsilon»!
Life
| 2017-12-08 21:22:00

Οι πρώτες αλλαγές του Σαββίδη στο «Epsilon»!

Sportdog Team
Οι πρώτες αλλαγές του Σαββίδη στο «Epsilon»!

Δείτε τι αποφάσισε ο Ιβάν για το κανάλι.

Λίγες μόλις ημέρες, μετά την πρώτη επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στις εγκαταστάσεις του Epsilon οι πρώτες αλλαγές είναι γεγονός, επαληθεύοντας το στόχο να δοθεί έμφαση στην ενίσχυση του ενημερωτικού χαρακτήρα του τηλεοπτικού σταθμού. 

Συγκεκριμένα, εισάγονται δύο ακόμα ολιγόλεπτα δελτία ειδήσεων κατά τη διάρκεια της ημέρας, στις 11:25 και στις 15:30, ενώ ο Νίκος Ευαγγελάτος με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού παραμένει πιστός στο ραντεβού του με τους τηλεθεατές στις 18:30. Επιπλέον, το καθιερωμένο δελτίο στη νοηματική γλώσσα επιστρέφει ανανεωμένο και με διάρκεια επτά λεπτών.

Η ανακοίνωση του Epsilon

Το EPSILON ενισχύει το ενημερωτικό του προφίλ!

Από σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON εμπλουτίζει το κομμάτι της ενημέρωσης εντάσσοντας δελτία ειδήσεων στην πρωινή και μεσημεριανή ζώνη.

Το πρώτο δελτίο της ημέρας καθημερινά  στις 11:25 το πρωί και το μεσημέρι στις 15:30 σας μεταφέρουν την επικαιρότητα με όλες τις εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο!

Ο Νίκος Ευαγγελάτος πιστός στο ραντεβού του με τους τηλεθεατές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 18:30 κρατά το τιμόνι της ενημέρωσης με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ενώ το καθιερωμένο δελτίο στη νοηματική γλώσσα επιστρέφει ανανεωμένο και με διάρκεια επτά λεπτών!

Οι Ειδήσεις τρέχουν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags