Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτος «Γαύρος»: Τα «χώνει» άγρια σε Κόκκαλη-Θεοδωρίδη! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2018-02-12 09:52:00

Απίστευτος «Γαύρος»: Τα «χώνει» άγρια σε Κόκκαλη-Θεοδωρίδη! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτος «Γαύρος»: Τα «χώνει» άγρια σε Κόκκαλη-Θεοδωρίδη! (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε γιατί μπήκαν στο «στόχαστρο» της εφημερίδας.

Φαίνεται ότι στον Ολυμπιακό θέλουν να στείλουν μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και με το σημερινό οπισθόφυλλο του Πρωταθλητή, στην ουσία το πρωτοσέλδιο του Γαύρου, που γράφει τα εξής:

* Στις δύσκολες ώρες που περνάει ο Ολυμπιακός, παίζει ρόλο πόσοι μένουν στα τείχει και φυλάνε τις πολεμίστρες, ενώ μετράει ιδιαίτερα και πόσοι από τους μέσα, κάθονται απέξω και λιθοβολούν μαζί με τους εχθρούς!

* Στην Πλατεία Αλεξάνδρας προφανώς και κρατούν την ψυχραιμία τους σε αυτή την άσχημη περίοδο που διανύει αγωνιστικά η ομάδα και επί τούτου θα φροντίσουν να γίνει ό,τι είναι απαραίτητο για να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά αυτή η εικόνα.

* Παρά ταύτα, στη διοίκηση του Ολυμπιακού αισθάνονται πικρία και για τα όσα συμβαίνουν στην διαιτησία, στην εποχή της... κάθαρσης, υπό την ανοχή του ισχυρού άνδρα της ΟΥΕΦΑ, Θόδωρου Θεοδωρίδη από τη στιγμή μάλιστα που έχει την ευθύνη της «»επιτήρησης» της ΕΠΟ του Γραμμένου.

*Οπως και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι ένας εκ των πρωταγωνιστών της εις βάρος του Ολυμπιακού ιστορίας είναι ο Θ. Μητρόπουλος, επιστήθιος φίλος του Σωκράτη Κόκκαλη, χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση από την πλευρά του άλλοτε προέδρου της πειραϊκής εταιρίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags