Facebook Pixel Sportdog.gr | «Επανάσταση» από την Cosmote Tv – Δείτε τι ανακοίνωσε!
Life
| 2018-02-13 19:13:00

«Επανάσταση» από την Cosmote Tv – Δείτε τι ανακοίνωσε!

Sportdog Team
«Επανάσταση» από την Cosmote Tv – Δείτε τι ανακοίνωσε!

Σίγουρα θα βοηθήσει και τους φίλους των σπορ.

Η COSMOTE TV γιόρτασε τα 2 χρόνια λειτουργίας του COSMOTE History και στο πλαίσιο μιας σχετικής εκδήλωσης που έλαβε χώρα στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Μαρούσι, ενημέρωσε τον Τύπο σχετικά με τα μελλοντικά της σχέδια

Μεταξύ άλλων λοιπόν, οι άνθρωποι του συνδρομητικού, ανακοίνωσαν πως η COSMOTE TV θα ξεκινήσει να προσφέρει το περιεχόμενό της με τη λογική pay-per-view και σε όσους δεν είναι συνδρομητές της!

Αυτό σημαίνει πως θα μπορεί οποιοσδήποτε να αγοράζει τμηματικά το περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει. Για παράδειγμα, θα μπορεί να πληρώνει ένα αντίτιμο για να δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα από τις διοργανώσεις, των οποίων τα δικαιώματα έχει η πλατφόρμα της COSMOTE TV (πχ. το Κύπελλο Ελλάδος).

Περισσότερες πληροφορίες για το κόστος αγοράς κάθε προγράμματος θα γίνουν γνωστές τις επόμενες εβδομάδες, ωστόσο πρόκειται σαφώς για ένα τολμηρό άνοιγμα της COSMOTE σε ένα ευρύτερο κοινό που ζητάει -τις περισσότερες φορές με παράνομους τρόπους- μεμονωμένο περιεχόμενο και δεν θέλει (ή δεν έχει τη δυνατότητα) να πληρώνει ολόκληρο το ποσό μιας μηνιαίας συνδρομής (με τις όποιες δεσμεύσεις της). 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags