Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξέσπασμα Αρναούτογλου για το Έθνος: «Γι' αυτό με απέλυσαν» - Τι είχε ανεβάσει για Σαββίδη (ΦΩΤΟ)
Life
| 2018-03-13 22:57:00

Ξέσπασμα Αρναούτογλου για το Έθνος: «Γι' αυτό με απέλυσαν» - Τι είχε ανεβάσει για Σαββίδη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ξέσπασμα Αρναούτογλου για το Έθνος: «Γι' αυτό με απέλυσαν» - Τι είχε ανεβάσει για Σαββίδη (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζονται οι αλλαγές στην εφημερίδα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην εφημερίδα «Έθνος», όπου τη Δευτέρα υπήρξε η επισημοποίηση της απομάκρυνσης του Δημήτρη Μάρη από το ιστορικό έντυπο.

Το όνομα του προέδρου της 24 media δεν εμφανίστηκε ως εκδότη στο φύλλο της Δευτέρας ενώ την σχετική ανακοίνωση τους εργαζομένους έκανε ο ίδιος. Μαζί με τον Δημήτρη Μάρη αποχώρησαν επιτελικά στελέχη που ήταν στον κλειστό πυρήνα των συνεργατών του, ενώ σήμερα έγινε γνωστή και η απόλυση του αθλητικού συντάκτη, Βαγγέλη Αρναούτογλου.

Ο ίδιος έγραψε σχετικά στο facebook:

Η απόλυσή μου από το ΕΘΝΟΣ, σχετίζεται με ποστάρισμά μου στο faceboook. Όπως ενημερώθηκα αρμοδίως, δεν θα έπρεπε να αναρτήσω την φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη να εισβάλει με το όπλο σε εμφανή θέση, σχολιάζοντας «Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ». Θεωρήθηκε ανέντιμο και ανήθικο, επειδή πληρωνόμουν από τον συγκεκριμένο εργοδότη. Κατανοητή η λογική! Πρέπει να είμαστε στρατιώτες ακόμα και στα αίσχη. Όχι εγώ! Αυτός είναι ο λόγος της απόλυσής μου, το αναφέρω για να μην υπάρχουν στρεβλώσεις.


Ιδού τι είχε ανεβάσει:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags