Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτή είναι και επισήμως η πιο αηδιαστική ταινία του Netflix (BINTEO)
Life
| 2019-06-06 17:48:00

Αυτή είναι και επισήμως η πιο αηδιαστική ταινία του Netflix (BINTEO)

Sportdog Team
Αυτή είναι και επισήμως η πιο αηδιαστική ταινία του Netflix (BINTEO)

Το χειρότερο δεν είναι το αίμα και ο εμετός - Τη βλέπετε με δική σας ευθύνη.

Χρειάζονται μόλις 7 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα για να δείξει τα δόντια του το νέο θρίλερ του Netflix που έχει προκαλέσει τριγμούς και ανατριχίλες στα κοινωνικά μέσα.

Μια ταινία για την οποία ο σκηνοθέτης της δήλωσε εξάλλου απερίφραστα: «Αυτή η ταινία θα μπορούσε εύκολα να θεωρηθεί σκουπίδι και μερικοί άνθρωποι μπορεί να το σκεφτούν, αλλά νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω από αυτό». Και είναι σίγουρα!

Ο λόγος για την «Τελειότητα» (The Perfection) του Ρίτσαρντ Σέπαρντ, που είναι φτιαγμένη να μας κάνει να νιώσουμε τουλάχιστον άβολα. Ειδικά κατά τη στιγμή που οι δυο πρωταγωνίστριες, οι τσελίστριες Σαρλότ (Άλισον Ουίλιαμς) και Λίζι (Λόγκαν Μπράουνινγκ) δίνουν τα χέρια τους.

«Σ’ αυτό το ανατρεπτικό θρίλερ τρόμου, ένα άλλοτε παιδί-θαύμα της μουσικής ξαναβρίσκει τους παλιούς της μέντορες που έχουν πλέον στραφεί σε μια νέα ταλαντούχα μαθήτρια», προλογίζει το ίδιο το δίκτυο την ταινία του, χωρίς ωστόσο να μιλά για όλα αυτά που καταμαρτυρούν οι θεατές.

Οι οποίοι βγαίνουν κατά καραβιές στα κοινωνικά μέσα και μιλούν για εμετό, ημικρανίες και άλλα πολλά που τους προκάλεσε το θρίλερ των 90 λεπτών. Το οποίο προσπαθεί πολύ να σοκάρει και το αστείο είναι πως τα καταφέρνει, μπλέκοντας ψυχολογικό θρίλερ, δράμα, σχόλια περί ψυχικών παθήσεων και καταραμένο τρόμο.

Ακόμα και ακρωτηριασμό θα απολαύσει η ψυχή του «αρρωστημένου» θεατή, όπως σπεύδει να χαρακτηρίσει ο κόσμος όποιον καταφέρνει να το φτάσει ως τους τίτλους τέλους. Και έντομα φυσικα, πολλά έντομα.

Φρίκη, βία και λεσβιακό ρομάντζο συνθέτουν το εθιστικό φιλμ τρόμου, καθώς οι περισσότεροι ομολογούν πως ενώ τους αηδίασε, φτάνοντάς τους στα απώτατα όριά τους, δεν μπορούσαν να το κλείσουν.

Ανένταχτο κινηματογραφικά, κάτι που κάποιοι βρίσκουν εξαίσιο και άλλοι ενοχλητικό, το θρίλερ ζει μεγάλες στιγμές εκεί έξω, καθώς όλοι θέλουν να πάρουν μια γεύση και να καταλήξουν στη δική τους ετυμηγορία. Ή θα το αγαπήσεις ή θα το μισήσεις, δεν χωρούν ημίμετρα εδώ.

Η «Τελειότητα» παρουσιάστηκε τον περσινό Σεπτέμβριο στο φεστιβάλ Fantastic Fest στο Όστιν του Τέξας, αποθεώθηκε από τον κόσμο, απέσπασε καλές κριτικές και αγοράστηκε από το Netflix για επταψήφιο ποσό, όπως κυκλοφόρησε.

Τέτοιο σάλο έχουμε πάντως καιρό να δούμε και να ακούσουμε για ταινία. Που κυκλοφόρησε μάλιστα μόλις στις 24 Μαΐου…

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags