Facebook Pixel Sportdog.gr | Πού θα δούμε τις κληρώσεις για Champions League και Europa League;
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-02 23:50:00

Πού θα δούμε τις κληρώσεις για Champions League και Europa League;

Sportdog Team
Πού θα δούμε τις κληρώσεις για Champions League και Europa League;

Ενδιαφέρουν ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Άρη!

Την Δευτέρα 5/8 τα βλέμματα στρέφονται στις κληρώσεις που θα αναδείξουν τα ζευγάρια που θα αναμετρηθούν στα Playoffs του UEFA Champions League (13.00) και του UEFA Europa League (14.30).

Η κλήρωση για το UEFA Champions League έχει μάλιστα «ελληνικό ενδιαφέρον», καθώς σε αυτή συμμετέχουν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Αν οι «ερυθρόλευκοι» προκριθούν στα play off τότε θα πέσουν πάνω σε δύο ζευγάρια και μία εξ΄ αυτών των ομάδων θα είναι η αντίπαλός τους. Πρόκειται για τις αναμετρήσεις Κράσνονταρ- Πόρτο και Μπριζ-Ντιναμό Κιέβου.

Ο ΠΑΟΚ, αν περάσει τον Αγιαξ, τότε θα παίξει με μια από τις ομάδες που θα προκύψουν από τα τρία ζευγάρια των ανίσχυρων (Γιουνγκ Μπόις, ΑΠΟΕΛ-Καραμπάκ, Μάριμπορ-Ρόζενμποργκ) ή τη Σλάβια Πράγας.

Στο μεταξύ, προτού δώσουν τον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό του Europa League, η ΑΕΚ, ο Αρης και ο Ατρόμητος, οι τρεις εκπρόσωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου στη διοργάνωση, θα γνωρίζουν τους πιθανούς αντιπάλους τους για τα πλέι οφ εφόσον βεβαίως προκριθούν επί των Κραϊόβα, Μόλντε και Λέγκια Βαρσοβίας, αντιστοίχως.

Οι κληρώσεις θα μεταδοθούν ζωντανά από το COSMOTE SPORT 1HD, καθώς και από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV.

Πηγή: fosonline.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags