Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτό το κανάλι δείχνει την πρεμιέρα με Τότεναμ
Life
| 2019-09-17 07:36:00

Που θα δούμε το Ολυμπιακός-Τότεναμ;

Sportdog Team
Που θα δούμε το Ολυμπιακός-Τότεναμ;

Δείτε ποιο κανάλι δείχνει την πρεμιέρα των Πειραιωτών στους ομίλους του Champions League.

Ολυμπιακός: Αυτό το κανάλι δείχνει την πρεμιέρα με Τότεναμ

H 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League, με τη «μάχη» του Ολυμπιακού απέναντι στην Τότεναμ να ξεχωρίζει, θα διεξαχθεί το διήμερο 17-18/9 και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, μαζί με την ολοκληρωμένη κάλυψη της δημοσιογραφικής ομάδας των καναλιών COSMOTE SPORT.

Πριν από την έναρξη της αγωνιστικής δράσης της Τρίτης 17/9 οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν ζωντανά τη συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί στο COSMOTE SPORT 2D στις 17.25 και ταυτόχρονα στο επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV από το link https://www.youtube.com/watch?v=-mErubMhP7E .

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη θα πάρει η εκπομπή “UEFA Champions League Show" (18.00, COSMOTE SPORT 1HD) με τους Βασίλη Σαμπράκο, Μιχάλη Τσόχο και Αριάνα Παπαγιάννη, οι οποίοι θα παρουσιάσουν όλα τα «αστέρια» της διοργάνωσης, ενώ θα επικεντρωθούν στα δύο μεγάλα ματς της βραδιάς (Νάπολι - Λίβερπουλ, Ντόρτμουντ – Μπαρτσελόνα), καθώς και στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και της Τότεναμ ενόψει του αγώνα της Τετάρτης. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα προβληθούν, επίσης, τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξης Τύπου του προπονητή της Τότεναμ Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ενώ θα γίνει και ζωντανή σύνδεση με το «Γ. Καραϊσκάκης», από όπου οι Δημήτρης Σπηλιόπουλος και Έλενα Παπαδοπούλου θα ενημερώσουν για όλα τα τελευταία νέα και τις πιθανές ενδεκάδες των δύο αντιπάλων.

Όμιλος

Αγώνας

Ώρα

Κανάλι

5ος

Νάπολι-Λίβερπουλ

22.00

COSMOTE SPORT 3HD

5ος

Σάλτσμπουργκ-Γκενκ

22.00

COSMOTE SPORT 9HD

6oς

Ίντερ-Σλάβια Πράγας

19.55

COSMOTE SPORT 4HD

6ος

Ντόρτμουντ-Μπαρτσελόνα

22.00

COSMOTE SPORT 2HD

7ος

Λιόν-Ζενίτ

19.55

COSMOTE SPORT 5HD

7ος

Μπενφίκα-Λειψία

22.00

COSMOTE SPORT 7HD

8ος

Τσέλσι-Βαλένθια

22.00

COSMOTE SPORT 6HD

8ος

Άγιαξ-Λιλ

22.00

COSMOTE SPORT 8HD

 

Την Τετάρτη 18/9, οι συνδρομητές θα συντονιστούν από τις 18.00 στην COSMOTE TV, καθώς λίγο πριν Ολυμπιακός και Τότεναμ συναντηθούν στον αγωνιστικό χώρο, το “UEFA Champions League Show", θα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας τον Τάσο Κολλίντζα, ο οποίος θα βρίσκεται στο γήπεδο με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Στέλιο Γιαννακόπουλο. Στην εκπομπή θα προβληθούν, ακόμα, συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, ενώ θα αναλυθούν όλα τα δεδομένα λίγο πριν από τη «σέντρα». Αφού ολοκληρωθεί το ματς, οι τηλεθεατές θα παραμείνουν στο COSMOTE SPORT 2HD, καθώς θα ακολουθήσει το Post game με όλες τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Μετά από τη λήξη των αγώνων του διημέρου, το “UEFA Champions League Show" θα επιστρέφει στο COSMOTE SPORT 1HD (00.00) για τη σύνοψη των αναμετρήσεων, τις δηλώσεις, τα καλύτερα στιγμιότυπα, την ψηφιακή ανάλυση όλων των καθοριστικών φάσεων και τον απόηχο από τα social media.

Τέλος, και τις δύο ημέρες ποδοσφαιρικής δράσης, η εκπομπή «Λεπτό προς Λεπτό» (COSMOTE SPORT1HD) με αφηγητές τους Τόλη Χριστοφοράκη και Μιχάλη Τσόχο θα μεταφέρει από τις 19.50 μέχρι τις 00.00 όλη τη δράση των 8 αγώνων κάθε ημέρας.

Όμιλος

Αγώνας

Ώρα

Κανάλι

1ος

Κλαμπ Μπριζ-Γαλατάσαραϊ

19.55

COSMOTE SPORT 5HD

1ος

Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεάλ Μαδρίτης

22.00

COSMOTE SPORT 3HD

2ος

Ολυμπιακός-Τότεναμ

19.55

COSMOTE SPORT 2HD

2ος

Μπάγερν Μονάχου-Ερυθρός Αστέρας

22.00

COSMOTE SPORT 6HD

3ος

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μάντσεστερ Σίτι

22.00

COSMOTE SPORT 7HD

3ος

Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Αταλάντα

22.00

COSMOTE SPORT 9HD

4ος

Ατλέτικο Μαδρίτης-Γιουβέντους

22.00

COSMOTE SPORT 4HD

4ος

Λεβερκούζεν-Λοκομοτίβ Μόσχας

22.00

COSMOTE SPORT 8HD

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags