Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Ξύδης αποχαιρετά τον Κώστα Καίσαρη – Τα βρωμόλογα, η φυλακή και το 50άρικο στη Χανούμισσα
Life
| 2019-10-11 15:48:00

Ο Ξύδης αποχαιρετά τον Κώστα Καίσαρη – Τα βρωμόλογα, η φυλακή και το 50άρικο στη Χανούμισσα

Sportdog Team
Ο Ξύδης αποχαιρετά τον Κώστα Καίσαρη – Τα βρωμόλογα, η φυλακή και το 50άρικο στη Χανούμισσα

Ο άνθρωπος που δημιούργησε το Goal θυμάται.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Χάρης Ξύδης αποχαιρέτησε τον Κώστα Καίσαρη.

Διαβάστε την ανάρτηση του ανθρώπου που έφτιαξε την εφημερίδα Goal news:

Χαίρε Κώστα!

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που μπορεί να παντρέψει ακόμη και Μητροπολίτη, αυτός είναι ο Βασίλης Βέργης! Συνάδελφος, αδελφός, δημοσιογραφάρα αλλά και αφόρητα φορτικός και ανυπόφορος. Μου έχει κάνει πολλά αλλά θυμάμαι μόνο τα καλά, γιατί εκτός των άλλων ήταν ΦΙΛΟΣ μου ο πατέρας του Θανάσης.

Οταν είμασταν στα ντουζένια του Goal αρχίζει το ...ψαλτήρι : "αφεντικό να πάρουμε τον Καίσαρη". Ξεκίνησε η κουβέντα. Ερχεται, γιατί να έρθει, ο Καίσαρης ανήκει στη σχολή του Φίλαθλου, έχουμε μεγάλες διαφορές, θα μας πάει φυλακή με τη γλώσσα που χρησιμοποιεί, θα τον αποδεχθούν οι αναγνώστες μας και άλλα τόσα ερωτήματα.

Διαπραγματεύτηκα με εκατοντάδες συναδέλφους. Ο Καίσαρης ήταν ο μόνος που ήξερε τι ήθελε, πόσα,πως, που, γιατί. Συμφωνήσαμε σε δύο λεπτά. Το μόνο που τον παρακάλεσα ήταν να αποφύγει τα ...βρωμόλογα. Κράτησε την υπόσχεσή του δύο μέρες, την τρίτη ο τίτλος ήταν χαρακτηριστικός :"χαρά, μ...ί, γαρύφαλλο" ! Δεν ασχολήθηκα ξανά μαζί του.

Πριν ξεκινήσει να γράφει ο Καίσαρης στο Goal, τηλεφωνεί ο Καραγιαννίδης και προειδοποιεί :"μην χρησιμοποιήσεις τον τίτλο του αποδυτηριάκια, θα πάμε στα δικαστήρια". Τελικά η σελίδα απέκτησε τίτλο "Πίσω από τα αποδυτήρια" και όλοι ήξεραν ποιος γράφει και ότι τελικά αυτός ήταν ο Αποδυτηριάκιας.

Ο Καίσαρης συνέχισε να ζωγραφίζει. Αιρετικός, αποκαλυπτικός,φλεγματικός, δωρικός,κυνικός αλλά και ευαίσθητος και ανεπανάληπτος.

"Ηταν μια μεγάλη στιγμή για εκείνον όταν ήρθε στο Goal" μου αποκάλυψε ο γιος του Θέμης, γιατί έφτιαξε ένα καινούργιο προιόν, δίχως να εκχωρήσει τίποτα από τα πιστεύω του.

Αυτός ήταν ο Καίσαρης.

Σε ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη και στην ...καθιερωμένη βόλτα στον Βόσπορο, όταν έφεραν μία ...χυμώδη χανούμισα, ο Καίσαρης ήταν ο μόνος που χωρίς αναστολές, έβγαλε πενηντάρικο και το έσπρωξε στο βάθος του σουτιέν προκαλώντας πανικό.

Ηταν μια σχολή δημοσιογραφίας μόνος του. Αλλωστε πολλοί συνάδελφοι κατέγραψαν και ανέδειξαν την προσωπικότητα του ανδρός καλύτερα από εμάς τους όψιμους -και τυχερούς - συνεργάτες του.

Αμφιβάλω όμως αν αυτός ο έξυπνος άνθρωπος να μην ήξερε για την αρρώστια του. Απλώς νομίζω ότι επέλεξε να φύγει έτσι γρήγορα, αθόρυβα κι απλά. Γι΄αυτό και απαγόρευσε στον Θέμη να δημοσιοποιήσει την κατάστασή του με επισκέψεις και τα σχετικά για να τον θυμόμαστε έτσι όπως ήταν μ΄αυτό το μακάριο ύφος και το σαρδόνιο μισοχαμόγελο.

Χαίρε λοιπόν Κώστα, ωραίε τύπε και άξιε συνάδελφε!

ΥΣΤ. Βασίλη είμαι υπόχρεος που επέμενες για τον Κώστα!!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags